Burun ucu estetiği nasıl yapılır

Burun ucu estetiği nasıl yapılır
26 Mart 2018 19:04

Burun ucu estetiğiveya burun revizyonu özellikle son yıllarda, en çok erkekler tarafından tercih edilmeye başlanmış durumda.

 

 

Tabii ki kadınlar uzun yıllardır estetik yaptırıyor olmakla birlikte, artık erkelerin de estetik yaptırmaya başlamaları ve açık ara burun estetiğinin çok ileride olmasından dolayı, bugün estetik denildiğinde ilk olarak akıllara burun gelmektedir. Genlerimiz nedeni ile kadın ya da erkek fark etmeksizin büyük bir buruna sahip olarak doğduğumuz için, zaman içerisinde burnumuzdan rahatsız olabiliyoruz. Aslında sadece burun değil, aynı durumun çene için de geçerli olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Burunla birlikte, çene ucu estetiği de, erkekler tarafından yoğun bir şekilde tercih edilmektedir. Sadece kadınların yaptırdığı ve özellikle son iki yıldır neredeyse milyonlara yaklaşan sayıda kadının dudak dolgusu yaptırıyor olmaları, oldukça önemli olmaktadır. Öncelikli olarak Op. Dr. Gökhan Haytoğlu gibi, alanında uzman estetik cerrahlar sayesinde, bu tür estetiklerin tamamını gönül rahatlığı ile yaptırabiliyorsunuz. Örneğin burun ucu estetiği üzerine bilgileri https://www.gokhanhaytoglu.com/burun-ucu-estetigi.html linkini tıklayarak, hemen alabilirsiniz.

Doğal Dudak Dolgusu 

Sadece görünüm için değil, daha rahat nefes almak özellikle yapılması gereken burun ucu estetiği ile, hastaların yani ameliyat olanların sonrasında nefes almaları daha rahat olmaktadır. Eğer ameliyat olan kişinin burunda nefes alma zorluğu devam ediyorsa, yeniden ameliyat olmak zorundadır. Bu gibi sorunları aşmak için, doğru müdahalelerin yapılması gerekmektedir. Ayrıca burun estetiği sırasında da aynı durumlar geçerli olup, yüzüne uygun bir burna sahip olmak isteyen erkekler ya da bayanlar için, en ideal seçimi yapmaları ve doğru bir ameliyat ile iyi bir burna sahip olmaları gerekmektedir. İşte burada Op. Dr. Gökhan Haytoğlu, iyi bir estetik ile istediğiniz burunu elde etmenizi sağlamaktadır. Tabi ki yapmış olduğu ameliyatlarda başarıya ulaşması, doktorunuz ile karşılıklı vermiş olduğunuz kararlar doğrultusunda olduğu için, öncelikli olarak detaylı olarak bilgiler alarak, nasıl bir süreçten geçeceğinizi de öğrenebilirsiniz.

Kadınların dudaklarının inceliğinden şikayetçi olmalarından dolayı, yapılacak olan dudak dolgusu ile birlikte, dudakların doğal olarak kalınlaştırılması mümkün olmaktadır. Vücuttan alınan yağ ya da direk olarak insan üzerinde bulunan yağa yakın, özel bileşenli bir yağ yardımı ile yapılan bu enjekte ile birlikte, dudaklarda istenilen dolgu olmaktadır. Ancak zaman içerisinde eriyor olmasından dolayı, düzenli olarak yaptırılması gerektiğinden dolayı, mutlaka doktorunuz ile bu konuda görüşerek detaylı olarak bilgi almalısınız. Dudak dolgusu önemli bir konu olduğu gibi direk yüzünüzü ilgilendiriyor olmasından dolayı bu konuda alacağınız tedbirler için tıklayın.

Çene Ucu Estetiği

Çeneniz normalden büyük ya da biçimsizse eğer, burada çene ucu estetiği yaptırarak, daha güzel bir yüze sahip olabilirsiniz. Bu alanda uzman olan Op. Dr. Gökhan Haytoğlu ile birlikte özel olarak seçimlerinizi yapmanızın ardından, ameliyatı uygun bir şekilde yaparak, ameliyat sonrası oluşabilecek durumlar ile ilgili de yardımcı olmaktadır. Tabi ki çene ucu estetiği, çenede ki çeşitli düzeltmeler olması nedeni ile özellikle sorunlar bir anda giderilmeye bilir. Bu çok sık karşılaşılan bir durum olmamakla birlikte, karşılaşan kişilerinde olduğunu ve bir kaç ameliyat ile sorunlarını aştıklarını söyleyebiliriz.

Güzellik ve Estetik Uzmanı

Güzellik ve estetik uzmanı olan Gökhan Haytoğlu, alanında en iyi estetik cerrahi olması nedeni ile bir çok farklı estetikleri de sağlamaktadır. Özellikle burun ucu estetiği, çene ucu estetiği, dudak dolgusu gibi direk olarak yüzünüzde bulunan bölgelerin estetiklerini, tamamı ile doğal olarak yapmakta ve böylelikle sağlıklı bir şekilde yüzünüze sahip olmanızı sağlamaktadır. Her ameliyat da ufakta olsa iz kalıyor olsa da, burada doğru noktaların belirlenmesi ve doğru bir ameliyatın yapılması ile birlikte, iz kalmamaktadır. Op. Dr. Gökhan Haytoğlu’ndan çene ucu estetiği konusunda destek almak isterseniz sitesine girerek randevu için gerekli yönlendirmelere ulaşabilirsiniz.

Ayrıca fiyatların da günümüzde daha uygun bir hale gelmiş olmasından dolayı, bugün çok genç yaşta ki kişilerin de bu tür estetikleri yaptırdıklarını da söyleyebiliriz. Tabii ki doğal görünümün oldukça önemli olmasından dolayı, gelişme evresini tamamlayan kadınların ya da erkeklerin bu tür estetikleri yaptırmaları önerilir.