Bursa’da hipnoz

Bursa’da hipnoz
13 Eylül 2017 10:04

Bilinçaltımıza giden bir yolda kapalı olan kapıları aralamak ve bu kapıları iyi düşüncelere açmak için Bursa Hipnoz sizlere yardımcı olmaktadır. Bu kapının arkası sonsuz az bilinen ya da bilinmedik zenginlikleri barındırır. Bu zenginlik her bireyde farklılıklar içerir. Bir çok insan bu gücün farkında olmadan yaşar.

 

 

Sözkonusu zenginlikleri kullanmak ve yönlendirmek istiyorsanız Bursa Psikoterapi anahtarları sizlere sunmaktadır. Bu anahtar insanların gücünün farkına varmasına ve hayatlarının değişmesine büyük bir katkı sağlayacaktır.

 

Hipnoz ve Hipnoterapi

 

Hipnozla ilgili yapılan bilimsel çalışmalar, hipnoterapinin tedavi edici değerini açıklıkla ortaya koymuştur. Bir anlamda içe bakışı sergileyen bu yöntemle bilinçaltı isteğe bağlı olarak yönlendirilmektedir. İçsel şekilde bir yoğunlaşma aracılığıyla dikkatin odaklanılmış halini yapılan tedavilerde rastlamak mümkündür. Bunların haricinde sizler için her türlü bilgi soru cevap şeklinde  Bursa Psikologda yer verilmiştir. Kafanıza takılan her türlü soru ve cevap Uzman Klinik Psikolog Şahin Uçar tarafından bizzat kaleme alınarak  sizlerin hizmetine sunulmuştur.

 

Hipnoz, öğrenme isteksizliği, fobiler, zayıflama, sigarayı bırakma, cinsel problemler, özgüven eksikliği, istemsiz alışkanlıklar, sinirlilik, uykusuzluk, duygusal sorunlar gibi daha sayamadığımız bir çok problemin bilinçaltında çözümü için faydalar sağlamaktadır. Hipnoz ve hipnoterapi konusunda almayı düşündüğünüz destek hususunda https://www.bursapsikolog.org/ sitesinden daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

 

Hipnoz Hipnoterapi her yaşa uygulanabilecek tarzda bir yöntemdir. Çocuklar konusunda yaşanılan bir çok probleme olumlu sonuçlar verdiği yapılan uygulamalar ve araştırmalarla kanıtlanmıştır. Kardeş kıskançlığı, yemek yememe, alt ıslatma, davranış bozuklukları, uykusuzluk, karanlık korkusu ve burada sayamadığımız diğer problemlerin çözümünde olumlu sonuçlar alınmıştır. Bu konuda meydana gelecek bir durum ve çözümü için  bursapsikolog.org/ adresi sizler için iyi bir referanstır. Hipnoterapi uygulamaları, psikolojik ve psikiyatrik vakalar için gayet olumlu sonuçlar verdiği ıspatlanmış bir yöntemdir.

 

Hipnozhipnoterapinin uygulanamayacağı durumları da sözkonusudur. Bunlar belli başlı olanlarını sıralamak gerekirse Alzheimer Parkinson, Mentalretardasyonlu bireyler, sağır ve dilsizler, psikoz grubu hastalardır.

Ancak , hipnoz insanların kafalarındaki gibi heyecanlandıracak ya da uçuracak bir yöntem değildir. Sadece bireylerin dikkatini odaklayan rahatlama durumudur. Kişi bir şeye odaklanarak dikkatini çeken şey için transa geçer. Kişi hipnoz sırasında telkinlere açıktır.

Hipnoterapi yetkili ve bilgili kişi tarafından yapılıyor ise, hiç bir yan etkisi yoktur. Bu terapinin en olumsuz yanı, herkesin eşit derecede hipnotize olmamasıdır. Bir kişi hemen transa geçerken başka bir kişi direnç nedeni ile hemen hipnotize olmayabilir.