Burhan Kuzu, hem Arınç’a hem de kendisine ‘şerefsiz’ dedi

Burhan Kuzu, hem Arınç’a hem de kendisine ‘şerefsiz’ dedi
30 Mayıs 2015 10:28

Burhan Kuzu israf tartışmasında yeni bir yorum daha yaptı. Kuzu, “Bu İktidarı israf yapmakla suçlayan şerefsizler, içki masalarında kusana kadar zıkkımlanıp israfın âlâsını yaparlar. Dertleri israf değil” dedi.

 

 

Ancak Burhan Kuzu, daha geçen hafta “Şimdi Diyanet işleri başkanına araç verilir verilmez o ayrı bir şey! Yav bu devlette öyle israflar var ki, öylesine masraflar var ki, Anam anam anam anam anam anamm!” demişti. Ayrıca Bülent Arınç da geçen ay israf konusuna değinmiş, hükümeti kastederek, “israf konusunda karnemiz kırıktır. Haberiniz olsun. ‘Allah israf edenleri sevmez’ diyor. Belediye başkanı da, milletvekili de, anne baba olarak ebeveyn olarak siz de israf etmeyeceksiniz” ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Kuzu, Twiiter’dan yaptığı açıklamada yine israf konusuna değinerek, “İsraf konusunda söylediğim genel bir cümleyi alıp sanki Hükümet için söylenmiş gibi genelleyen Alçak bir ‘Parelel ve Yamuk Medya Grubu’ var. Bu İktidarı israf yapmakla suçlayan şerefsizler, içki masalarında kusana kadar zıkkımlanıp israfın âlâsını yaparlar. Dertleri israf değil. Bu ülkede Medyanın bir bölümü gerçekten Şerefsiz ve Alçak.Zerre kadar basın ahlakları yok.Çarpıtmak en büyük hünerleri. Bu Hükümet onların dediği kadar israf yapmış olsaydı,bu kadar yatırım nasıl yapılırdı?” ifadelerini kullandı.

 

 

Kuzu, Arınç’ın ve geçen hafta söylediği sözlerin aksine hükümetin israf olduğunu söyleyenlerin “şerefsiz” olduğunu iddia etti.

 

 

İşte o tweetler:

 

 

screenshot_1(14)