Burcunuz saçlarınız hakkında neler diyor?

Burcunuz saçlarınız hakkında neler diyor?
16 Aralık 2013 11:30

Sevgili Halkınhabercisi okuyucuları, öncelikle bol bereketli, bol keyifli ve şifa dolu bir hafta dilerim…

 

Dolly KARLIYOL TOSUN H&H YORUM

 

Bugün hanımlar için bol bol araştırma yapıp, eğlenceli bir yazı hazırladım. Burçlara göre saç model fikirleri ve bakım önerileri. Umarım keyifle okursunuz :)

 

Screen shot 2013-12-16 at 2.43.22 PM

 

Koç!

 

Büyük saçlı kadınlar! Genellikle kalın kalın bukleleri olur. Onlar dramatik stildeki gibi cesur renkleri tercih edebilirler ama bazen doğal olamayabiliyorlar. Koç saçlarını yaptırmadan önce: pratik mi? bakımı kolay mı? kullanabilir miyim? sorularını sormadan dalış yapabilir. Fakat sonrasında hayal kırıklığına uğrayabilirler. Önerim, saçlarınızı yaptırmadan evvel tipik koç atlaması yerine araştırıp yaptırmanız :)

 

Boğa!

 

Zarif, pratik, yalın, basit, sade kadınlar! Boğalar, geleneksel feminen kesimleri ve renkleri severler. Sizi uğraştıracak ve uzun zamanınızı ayna karşısında geçirtecek modelleri tercih etmezsiniz. Basit, temiz ve birazcık da dağınık gözüken stiller sizler için mükemmel seçimdir. Özel geceler/günler için tercihiniz sadece sade bir düz fön olabilir. Önerim, vizyon problemleri yaşamamak adına iyi bir saç uzmanına/kuaföre danışmanız. İnanın saçlarınız size çok teşekkür edecek :)

 

İkizler!

 

İkizler sık sık görünümünü değiştirir! İkizleri sık sık yeni model ve renk ile görebilirsiniz. Onlar moda dergilerini, ünlü blogları ve ünlü aktristlerin stillerini takip etmeyi severler ve her an aynılarını da uygulama potansiyelleri vardır. İkizler kadınları her sabah banyoda ayna karşısında, istedikleri modele ulaşana kadar 1 saat geçirebilirler. Önerim, size en uygun olan renkleri ve stilleri bulmak ve karşınızdaki kişilerde yarattığınız algı karışıklığını ortadan kaldırmak :)

 

Yengeç!

 

Kolay, kadınsı stilleri seviyorlar! Uzun ve düz ya da yumuşak, nazik bukleler tam size göre. Yüzünüzün ön tarafına düşen saçları severler. Kovboy çizmeleri, kot pantolon ve at kuyruğu ile bile hoş ve romantik olabilen bir kadındır. Önerim, tamamen farklı bir şey deneyin ve arkanıza bakmayın bile. Kendinizi şımartmak için tam da doğru zaman :)

 

Aslan!

 

Saçtan oluşan kadınlar! İnanın 100 metre ileriden Aslan kadınını saçından tanırsınız. Kalın, uzun ve gür saçları vardır. Aslan kadınları tredlerden ziyade kendi imajlarını oluşturup onlarla yaşamayı severler. İnatçı oldukları için ani değişimler onlara göre değildir. Senede bir kaç kere küçük değişiklikler yapmanızı öneririm, tabi ki çok güvendiğiniz bir kuaföre giderek. Önerim, kafa derinizi rahatlatacak hafif masajlar yaptırın. Sizin yele gibi saçlar zaten bu lüks için yaratılmıştır :)

 

Başak!

 

Düzgün ve mükemmel! Onların saçları da aynen kendileri gibi mükemmel olurlar. Uzun düz saçlar veya keskin çizgili bob kesim modeller tam size göredir. Saçlarınıza özel bakım ve tedavilerde yaptırmayı aksatmazsınız. Sofistike, sade, zarif ve basit görünümleri için ayna başında ne kadar zaman geçirdiklerini asla bilemeyeceğiz :) Önerim, her konuda titizlendiğiniz gibi saçlarınız konusunda da çok titizlendiğiniz için bir anda fevri olup kuaförünüzü bırakmamanız. Siz her zamanki tercihlerinize devam edin derim :)

 

Terazi!

 

Sofistike ve elegant! Terazi kadını için zarif, hoş, sofistike ve elegant demek çok doğru olur. Terazi kadını o günkü stiline ve giyim tercihlerine en uygun saçı yapmayı sever. Bütün cool modeller tam da ona göredir. Seksi bir örgü, kabarık bir topuz ve tüm şık ve kolay modelleri rahatça kullanabilirler. Önerim, farklı bir saç modeli yaparak bu değişim ile gününüze eğlence katın :)

 

Akrep!

 

Seksi aura! Akrepler başlı başına yoğun ve seksi bir enerjiye ve auraya sahiptirler. Yataktan kalktıklarında bile bu böyle devam eder. Saçlarında zengin renkleri kullanmayı, yüzünü çevreleyen stratejik yerlerde kumral veya tonal sarışın gölgeler atmayı severler. Model olarak, ya süper seksi bukleler ile tamamen kadınsı bir görünüm elde ederler ya da keskin hatlı maskülen modelleri tercih edebilirler. Önerim, maalesef nem Akrep kadınlarının korkulu rüyasıdır, bununla sağlıklı şekilde nasıl başa çıkacağını profesyonel birine danışarak ilerlemeniz…

 

Yay!

 

Eğlenceli ve çılgın! Yay burçları iyi görünmek isterler ama bununda bir sınırı olduğunu hatırlamalılar, bıraksanız saatlerce ayna başında zaman geçirebilirler. Yay kadınlarının en sevmediği şeylerden biri, dar zamanlarda saçının yapılmasına zorlanmalarıdır. Onlara daima bu konuda tolerans tanımanızı isterler. Çılgın, eğlenceli, tuhaf, bunun yanında tabi ki kolay saçlar tam size göredir. Önerim, değişimden korkmayın ve değiştirdiğiniz yeni stiliniz ile aranızda bir bağ kurarak koruyun :)

 

Oğlak!

 

Kusursuz ve geleneksel! Aynı Başak burçları gibi mükemmel olmayı severler. Temiz, modern ve geleneksel renk ve stilleri severler. Seçtikleri model ve renklerin ofis ortamına uygun olmasına da çok dikkat ederler. Saç bakımı yaptırmayı ihmal etmezler. Onlar kişisel tarzını yaratıp senelerce değiştirmeden yaşamayı severler. Her zaman olaya hakimdirler. Önerim, zıt etkiler yaratın. Eğer uzun saçlarınız varsa, onu kesin. Eğer kısa saçlarınız varsa, bir süre için uzatarak yeni bir kişiliğin tadını çıkarın.

 

Kova!

 

Özgür ve aykırı! İkizler ve Yay’a benzerliği ile bilinen Kova ilginç ve aykırı olan son moda trendleri denemekten kaçınmaz. Hatta beklenmedik bir anda renk cümbüşüne, punk veya rock görünümüne bürünebilirler. Çünkü bu aynı zamanda onların kişiliğinin bir parçasıdır. Önerim, aynaya daha sık bakıp yansıyan güzelliğinizi fark etmeniz. O zaman eminim kendinizi daha iyi hissedeceksiniz :)

 

Balık!

 

Deniz kızı! Balık kadınları trendlere duyarlıdırlar ama çoğu zaman içselleştiremezler. Süper uzun saçı severler hatta onlar için deniz kızıda diyebiliriz. Onlar zahmetsiz olan saçlara eğilim gösterirler. Balık kadınları iyi konuşan bir kuaföre veya iyi bir arkadaşının tavsiyelerine kolayca kapılabilir. Fakat bu değişime hazır değilseniz yaptırmanız sonrasında üzülmenize sebep olabilir. Önerim, saçınıza özel kremler ile saçınızı yıkayın ve havlu ile kurulayıp bir süre dinlendirin. Günün karmaşasından evvel size iyi gelecektir…

 

 

Screen shot 2013-11-13 at 11.31.23 PM

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
DEPRESYON! Varlığımız yaşama programlıdır, ölüme değil…
Homeopati ile derinden şifa ‘Şeker toplarından, hücrelere mesaj var!’
Bana sıkça sorulan sorular!