Bulunmaz Hint Kumaşı Yves Rocher Ojeleri

Bulunmaz Hint Kumaşı Yves Rocher Ojeleri
25 Haziran 2018 11:59

Ojeler, özellikle son dönemlerde en fazla çeşidi olan bakım ürünleri arasında yer alıyor. Çeşitlilikten kasıt, renk ve tarzdır. Ojeler mat, yarı mat, parlak, sedefli ve simli gibi pek çok farklı tarza hitap ediyor. Yves Rocher oje çeşitliliği ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

 

Markalar arasında kaliteli ve kalıcı oje bulmanın zorluğu yadsınamaz bir gerçektir. Yves Rocher bu anlamda geniş bir skalaya sahiptir. Yves Rocher ojeleri, tırnaklara bitkisel bakım yapmakla birlikte doğal, gösterişli ve pastel tonları ile hislerini renkler ile ifade etmek isteyenlere geniş seçenekler sunuyor. Markanın ojeleri içerisinde bulunan Elemi reçinesi, tırnaklara pürüzsüz ve parlak bir görünüm sağlarken aynı zamanda Argan Yağı ile de tırnakları besliyor. French manikür setleri ile kendine güvenen ve sağlıklı tırnaklar yaratılıyor. Pastel ojeler ile sevenlerine farklı seçenekler sunan Yves Rocher’nin oje dışında farklı tırnak ürünleri de bulunuyor. Fransız manikür kalemi, rötuş oje ve bakır etkili oje aydınlatıcı bunlardan bazılarıdır.

 

Yves Rocher’nin aslında çok da eski olmayan bir ürünü olan Rötuş Oje, kururken bozulan ojelerin düzelmesi için oldukça etkilidir. Bozulan ve yıpranan ojemin üzerine sürdüğüm ürün ile oje ilk günkü gibi kalır. Diğer ürünlerde de bulunan Elemi Reçinesi tırnağa zarar vermeden parlaklık kazandırır ve ojenin çabuk kurumasını sağlar. Bozulan ve yıpranan ojenin üzerine sürülerek ojeye eski parlaklığını ve dayanıklılığını kazandırır. Bakır Etkili Oje Aydınlatıcı da sıklıkla kullandığım bir üründür. Ürün, geniş fırçası ile kolay bir sürüm sağlarken aynı zamanda istenilen yoğunlukta da sürülerek renk ne olursa olsun bakır görünümlü aydınlık verir. İçerisinde Elemi Reçinesi ve Elma Ağacı Reçinesi de tırnaklara bakım yaparken ojenin de hızlı bir şekilde kurumasını sağlar. Tırnaklardaki çarpıcı renklerin uzun süre dayanmasında oldukça etkilidir. Yves Rocher farklı renklerdeki ojeleri, aseton, kurutucu ve efekt verici ojeleri ile dikkat çekiyor. Bitkisel içerikli ürünleri ile tırnaklara bakım da yapanYves Rocher, çeşitliliğini koruyor. Çeşitliliği arasından seçim yapmak zor olsa da hangi ürün kullanılırsa kullanılsın tırnaklar sağlıklı kalacaktır.