Bulgaristan nakliye çalışmaları

Bulgaristan nakliye çalışmaları
12 Ağustos 2018 22:22

Uluslararası karayolu tır taşımacılığı konusunda oldukça geniş bir alana hitap etmekte olan Şah Lojistik sektöre adım attığı ilk günden günümüze kadar uzanan süreçte Asya ülkeleri ile başladığı çalışmalarını zaman içerisinde büyütüp geliştirerek Avrupa ve Balkan ülkeleri alanlarına da taşımayı başarmıştır. Balkan ülkeleri dendiğinde akla ilke gelen ülke sınır komşumuz Bulgaristan’dır. Şah Lojistik ülkemiz ile Bulgaristan arasında yapılan ihracat ve ithalat ticaret anlaşmaları çerçevesinde tam kapsamlı lojistik hizmetleri vermektedir.

 

 

Bulgaristan’a komple tır taşıma, parsiyel nakliye, gabari dışı ağır nakliyat, konteyner taşımacılığı ve frigo tır nakliyesi gibi bir çok kategori de hizmet sağlayan firma sahip olduğu C2 taşıma yetki belgesi bünyesinde bulunan özmal ve kiralık araçları ile birlikte işbirliği yapmakta olduğu tedarikçi partnerlerine ait Bulgaristan plakalı tırlar ile de ihracat ve transit kapsamlı her türlü ürünün nakliyesini gerçekleştirebilmektedir.

 

Yirmi yılı aşkın bir süredir nakliye sektöründe ki varlığını sürdüren ve her geçen zaman diliminde üzerine ekleyerek büyümesini gerçekleştiren Şah Lojistik, Bulgaristan nakliye firmaları içerisinde öne çıkan belli başlı özellikleri ile sektörde özellikle aranan ve tercih edilen hatta önerilen nakliye firması konumuna ulaşmış bulunmaktadır.

 

Türkiye’nin üretim yapan tüm bölgelerinde imal edilen taşınabilir her türlü ürün grubunun Bulgaristan’a ihracat işlemlerini gerçekleştirmekte olan firma aynı zamanda Bulgaristan’dan Türkiye’ye ithal edilen ürünler ile Türkiye üzerinden Asya ve Ortadoğu ülkelerine transit geçişli üçüncü ülke kapsamında ki yük gruplarının nakliyesini de gerektiği şekilde yerine getirebilmektedir.

 

Parsiyel yük taşıma işlemlerini İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakalarında kurulmuş olan modern yapıya sahip tecrübeli ekip ve her türlü modern ekipmanı bulunan depolardan çıkış yapmak suretiyle sağlayan Şah Lojistik müşteri talepleri doğrultusunda bulundukları adreslerden teslim aldığı parsiyel yükleri Bulgaristan’ın tüm şehirlerine gümrük veya adres teslimi yapmak suretiyle ulaştırmaktadır. Yükleme anından teslim anına kadar toplam iki gün gibi kısa bir süre içerisinde teslimat sağlayabilen kuruluş yaptığı özverili çalışmaları neticesinde büyük oranda beğeni ifadeleri ve takdir almaktadır. Komple ve parsiyel kapsamında ki her türlü yükünüzün nakliyesi ile ilgili teklif almak üzere firma ile iletişime geçebilirsiniz

 

Haber kaynağı: Şah Lojistik