Bülent Kuşoğlu’nun yazarı olduğu siteden şok iddia! Yeni özel kalem müdiresi Kılıçdaroğlu’nu adeta azarladı

Bülent Kuşoğlu’nun yazarı olduğu siteden şok iddia! Yeni özel kalem müdiresi Kılıçdaroğlu’nu adeta azarladı
5 Mayıs 2020 10:00

1 hafta önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’dan gelen medya ziyaretçileri görüşmesinde ilginç anlar yaşandı.

 

 

TürkTıme’da yer alan habere göre FOX TV genel yayın yönetmeni Doğan Şentürk, FOX TV Ankara haber temsilcisi Tülay Öçten ve televizyonun diğer yöneticileri ile Kılıçdaroğlu’na nezaket ziyaretinde bulundular.

Kılıçdaroğlu’nun basın danışmanı Okan Konuralp’in rahatsız olduğu için gelemediği gündeki görüşmeye sürpriz bir isim de katıldı; Tuncay Özkan…

Görüşmenin henüz 10. dakikasında protokol kurallarına aykırı ve beklenmeyen bir gelişme yaşandı.

 

 

ÖZEL KALEM GÖRÜŞMEYİ 10 DAKİKADA BİTİRDİ!

 

 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun göreve yeni başlayan özel kalem müdürü Derya Gödek, makam odasına girerek, hafif otoriter bir sesle Kılıçdaroğlu’na “Efendim bekleyen misafirleriniz var!” dedi.

 

dg

Odada buz gibi bir hava esmesine rağmen Kılıçdaroğlu ayağa kalkarak beden dili ve tebessümle konuklarına görüşmenin bittiğini işaret edince, FOX TV yayın yönetmeni Doğan Şentürk, beraberindeki heyet ve Tuncay Özkan odadan hızla ayrıldılar. Bu görüşmenin beklenenden kısa sürmesi gerçekten Kılıçdaroğlu’nun programının olağanüstü yoğun olmasından mı, yoksa farklı bir tavırdan mı kaynaklandığı merak konusu. Başka bir alternatif de, yeni özel kalem müdürünün yetki aşımına neden, niçin izin verildi? Çünkü, FOX heyeti Kılıçdaroğlu ile görüşmesine İstanbul’dan gelmişti!
H&H NOT: Okan Konuralp artık RTÜK üyesi ama Basın Danışmanlığını da el altından yürüttüğü biliniyor. Burada gazeteci Talat Atilla kelime oyunu mu yapıyor net değil..