Bu kez de y-CHP’nin FETÖ’cü danışmanının 5 yıldızlı Adem Havva otel skandalı!

Bu kez de y-CHP’nin FETÖ’cü danışmanının 5 yıldızlı Adem Havva otel skandalı!
25 Ağustos 2016 15:06

Bayraklı Belediyesi, Erkan Karaaslan’dan “AKLANMAK” konusunda bu kadar hassasiyet gösteriyor ve şeffaflık sergiliyorsa; Mehmet Şimşek’in Antalya Belek’te kaldığı bu otel konusunda da kamuoyuna açıklamalarda bulunacak mı?

 

 

 

 

Gündem OTUZBEŞ

 

 

 

FETÖ’den tutuklanıp Mersin cezaevine gönderilen 80 Belediyenin danışmanı Erkan Karaaslan’la anlaşmalı Antalya Belek’teki Adem & Havva adlı bu otelde, Bayraklı Belediyesi’nden de kalanlar olmuş mudur?

 

 

Bayraklı Belediyesi, önceki gün Erkan Karaaslan’la olan ilişkilerine yönelik yazılı açıklamada bulundu… YazIlı açıklamada; Karaaslan’ı filanca kişi getirdi, falanca yıllarda 3 defa seminer alınmıştır denilerek, zeytinyağı gibi su üstüne çıkılmaya çalışıldığına tanık olduk!

 

 

Öncelikle; Erkan Karaaslan’ın kendisine ait “E Yöntem” şirketinin dışında, “işin cinsine” göre fatura kesebildiği 6-7 tane daha yan şirketleri bulunuyor!

 

 

Bayraklı Belediyesi yaptığı açıklamada; 2013, 2014 yıllarında 3 defa seminer aldıklarını belirtiyor… Örneğin; BAYBEL şirketini Erkan Karaaslan’dan aldıkları “akıl”la kurduklarını itiraf edemiyor!

 

 

Kaldı ki; Erkan Karaaslan’ın E Yöntem şirketinin dışında, yan şirketlerinden “hizmet” adı altında alınan işlere yönelik faturalar mıdır/açıklanacak mıdır?

 

 

Bir önceki Bayraklı Belediyesi bürokratı Mehmet Şimşek’le ilgili belgeli yazılarımda; Devletin çektiği röntgeni ortaya koymuş, Şimşek’in nasıl yetenekli bir bürokrat olduğunu gözler önüne sermiştim…

 

 

 

Bayraklı Belediyesi, Erkan Karaaslan’dan “AKLANMAK” konusunda bu kadar hassasiyet gösteriyor ve şeffaflık sergiliyorsa; Mehmet Şimşek’in Antalya Belek’te kaldığı bu otel konusunda da kamuoyuna açıklamalarda bulunacak mı?

 

 

Kamu zararı yoksa bu işte; Bayraklı Belediyesi Mehmet Şimşek’in Erkan Karaaslan’la anlaşmalı bu otelde kaç defa kaldığını buyursun kamuoyuna açıklasın!

 

 

Şimdi soruyoruz;

 

 

Mehmet Şimşek, Adem & Havva otelinde kaç defa kalmıştır?

 

 

Bayraklı Belediyesine Adem & Havva otelinden kesilen fatura var mıdır? Bu faturalar Mehmet Şimşek’in konaklamasına mı aittir?

 

 

Bayraklı Belediyesinden Adem & Havva oteline ne kadarlık ödeme yapılmıştır?

 

 

Mehmet Şimşek, hafta sonlarını ailesiyle birlikte bu otelde mi geçirmektedir?

 

 

Mehmet Şimşek, Adem & Havva otelinde ailesiyle birlikte kalmış mıdır? Kaldıysa bu sayı kaçtır?

 

 

Şimşek’in Antalya’ya uçuş biletleri ve otel konaklama bedelleri, Bayraklı Belediyesi kasasından mı çıkmıştır?

 

 

Mehmet Şimşek’e bu otel Karaaslan tarafından önerilmemişse; Şimşek bu oteli google üzerinden tarayarak mı keşfetmiştir?

 

 

Bayraklı Belediyesi İç Denetim Müfettişleri, Adem & Havva oteline yapılan ödemeleri araştıracaklar mıdır?

 

 

Mehmet Şimşek’in dışında; Bayraklı Belediyesi’nden bu otelde başkaca kalanlar olmuş mudur?

 

 

Mehmet Şimşek’in bu oteli tercih etmesinde; hava ve su koşulları etkin olmuş mudur?

 

 

Kısacası; bu otele ne kadar para ödenmiş ve bu otelde Mehmet Şimşek, Erkan Karaaslan’la buluşmuş, görüşmeler yapmış mıdır?

 

 

Bu işte kamu zararı varsa; İç Denetim Müfettişleri Mehmet Şimşek’e “zimmet” çıkaracaklar mıdır?

 

 

Not: Bayraklı Belediyesi eloktronik imza (e-imza) işini kime vermiştir? E-imza işine ne kadar para ödenmiştir? E-imza işinin Erkan Karaaslan’la uzaktan yakından ilgisi nedir?

 

 

 

http://www.gundemotuzbes.com/bayrakli-belediyesinden-bu-otele-ne-kadarlik-para-odenmistir/10624/