Bu da ‘Fessiz’ Mısıroğlu! Mustafa Armağan şimdi de 23 Nisan’ı hedef aldı!

Bu da ‘Fessiz’ Mısıroğlu! Mustafa Armağan şimdi de 23 Nisan’ı hedef aldı!
21 Kasım 2018 10:35

Fesli Kadir Mısıroğlu’nun Cumhuriyetimizin kurcusu Mustafa Kemal Atatürk’e hakaretlerine ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın 10 Kasım’ın arefesindeki ziyaretine tepkiler dinmemişken şimdi de devreye sözde tarihçi Mustafa Armağan girdi. ‘Derin Tarih’in şefi yeniden hedefine 23 Nisan’ı aldı!

 

 

Geçen yıl ‘Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret’ ettiği gerekçesiyle yargılanan ve 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan sözde tarihçi Mustafa Armağan, hedefine yine 23 Nisan’ı aldı! Atatürk’ün bir ‘çocuk bayramı’ ilan etmediğini öne süren ‘Derin Tarih’in şefi, 23 Nisan kutlamalarını eleştirdi.

 

Tvnet’te yayınlanan Atatürk’e hakaretler edilen programı nedeniyle büyük tepki çeken Armağan, geçmiş yıllarda 23 Nisan kutlamalarını hedef alan Derin Tarih dergisini yeniden dolaşıma soktu.

 

Tepki çeken iddialarını yeniden gündeme taşıyan Armağan, “Atatürk 23 Nisan’ı çocuklara armağan etmediği gibi, 23 Nisan resmen çocuk bayramı da yapılmamış, TBMM reddetmişti” dedi. Sosyal medya hesabından “İsmi çocuk bayramı ama resmen bayram değildi. Kanunla resmileşmesi 12 Eylülden sonra, MGK kararıyladır” diyen Armağan, 23 Nisan’ın dua okunarak kutlanmasını önerdi.

SABIKALI GEÇMİŞ

Tvnet’te geçen yıl yayınlanan ve Mustafa Armağan’ın sunduğu ‘Derin Tarih’ adlı programın konuklarından Süleyman Yeşilyurt, “Afet İnan hiçbir zaman manevi evlat değil, Çankaya’nın nikahsız ‘firts lady’sidir” demişti.

20181121000945918_gb5ksp30tfjubr6ui3mo6a77f01

Derin Tarih dergisinin 62. sayısında da Latife Hanım’a ait olduğu iddia edilerek Atatürk’e hakaret eden bir mektup yayınlamıştı.

Derin Tarih adlı dergide de daha önce defalarca Atatürk düşmanlığı yapan Armağan, geçen yıl Rize’de yaşanan Atatürk heykeli kaldırılması tartışmasında da “Bize bu şan yeter” demişti.

Mustafa Armağan, Rize’de yaşanan Atatürk heykelinin kaldırılması olayında bu tweetleri atmıştı:

2

3

Kaynak: Aydınlık