Bu atamada Erdoğan imzası ne arıyor?

Bu atamada Erdoğan imzası ne arıyor?
16 Ekim 2016 17:30

Burdur İl Eğitim Müdür muavini Mahmut Bayram aklı kadınlara çok takık olmalı ki, geçen hafta, “Süslenen kadın erkekle zina yapmış gibidir” şeklinde bir cümle yumurtlamıştı facebook üzerinden ve bu söz kamuoyunda çok yankı yapmış, tepki toplamıştı.

 

 

 

 

 

Safile USUL H&H YORUM

 

““Bir kadın evinden süslenip çıkıp evine dönene kadar kaç erkeğin şehvetini tahrik etmişse o kadar erkekle zina yapmış gibidir” diyen ve normalde ruhsal ve cinsel sağlık gibi bir terapiste gitmesi gereken bu adama bu kadar tepki geldi diye ama ne oldu?

 

 

Adamın aldığı tepkilerden keyif alan Erdoğan (çünkü laik Türkleri kızdırıyor, bu arada laik olmayan Türk hayatımda hiç görmedim, siz de dikkat edin her Türk laiktir, laik değilse de dikkat edin, onun bir Türk olmadığını anlayacaksınız biraz çabayla) bu adam Burdur İl Müdür muavinliğinden Burdur İl Müdürü olmaya terfi etti.

 

Ve, Erdoğan’ın Türklerden (artık gerek olmadığı için laik sıfatını eklemiyorum, Türk demek yeterli) intikam alma arzusu o kadar şiddetli ki, bu, aklı kadınlara ve onların süsüne takık adamı, ki, bu adam geceleri de rüyalarında süslü kadın görüyor ama o kadına ulaşamadan uyanıyordur, bu cinsi takık adamın Burdur İl Müdürü olmasına dair kararı bizzat imzalamış.

 

Eminim ki, Cumhurbaşkanlığı makamında oturanlar bu tür, il eğitim müdürü terfi kararlarını imzalamazlar, bunu bakan yapar.

 

Fakat Erdoğan bu işe bizzat imza atmak istemiş ve bunu Resmi Gazete’de yayınlatmış.

 

Bu imza ona madalya olsun o zaman.

 

Cinsi takıkları terfi ettirme imzası.

 

Bir erkek eğer kadının süsüyle, makyajıyla vs. ile ilgili olumsuz anlamda “felsefik” veciz ifadeler bulmakla meşgulse, o erkek muhakkak cinsel takıntılıdır.

 

Sana ne kadının süsünden be.

 

Sana ne ey Türk şehri Burdur’un öğencilerinin başına çöken adam.

 

Bu arada…

 

Burdurlu aileler, okula giden kızlarınıza dikkat edin.

 

Bu adamın kadın, kız takıntılı olduğu anlaşılıyor.

 

En azından kızınızı hayal eder, durur.

 

KAL MÜDÜRÜ MEĞER…

 

Son günlerde okullarına sahip çıkmak için aktif olan Kadıköy Anadolu Lisesi’nin müdürü meğer kimmiş.

 

Önce şunuı söyleyeyim.

 

Kadıköy Anadolu Lisesi geleneksel olarak batı tipi, seçkin eğitim verir.

 

Şimdi bu okulu eritmek için başına İlahiyat mezunu getirmişler.

 

İlahiyat muadili mezunlar tüm çağdaş ülkelerde var ama onlar normal liselerin başına gelmiyorlar.

 

Kendilerini din işlerine vakfediyorlar.

 

Şimdi bizde ama artık modern Cumhuriyet okullarına imam hatipli veya ilahiyatçi getirme devri başladı ve sonuna kadar gidecek, göreceksiniz.

 

Kadıköy Anadolu Müdürü’nün biyografisini okul sitesinden aldım, bakın…

 

“1959 Amasya doğumlu. İlkokul, Ortaokul ve Liseyi Amasya’da bitirdi. 1982 yılında 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´nden mezun oldu. 1983-1984 yıllarında Şanlıurfa’da hudut birliklerinde yedek subay olarak görev yaptı. 1985-1999 yıllarında Kadıköy Kız Lisesinde öğretmenlik ve yöneticilik görevinde bulundu. 1999-2010 yıllarında İstanbul Kadıköy Lisesinde Müdür yardımcılığı, 2010-2014 tarihleri arasında aynı okulda Müdür Başyardımcılığı görevi yaptı. 2014-2015 eğitim öğretim yılında Kadıköy Anadolu Lisesinde Müdür olarak göreve başlamıştır. İngilizce ve Arapça bilmektedir.”

 

Biyografisinden de anlaşılıyor ki, bu müdür esasen ilahiyatçı kimliğinden çıkıp, sivil liselere doğru açılmak istemiş ve bunu başarmış.

 

Muhtemelen de kabını değiştirmeye çalışan bir adam.

 

Ama siyasi olarak destek görebilmek ve bu tür bir müdürlük makamına gelebilmek için de siyasi iktidarın desteğine ihtiyacı var.

 

Şimdi işte hem açılım yapmak istediği dünyanın içinde hem de bunu ona olanaklı kılan siyasi iktidarın emirlerini tek tek yerine getiriyor.

 

Siyasi iktidar bu dönemi bu tür sivil liselere ve modern topluma açılım yapmak isteyen ve bunu başarmış tiplerle geçirecek, takip edin.

 

 

Safile USUL Twitter

 

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Özel-İmamoğlu-Yavaş ekseni
Rüzgar yeniden kırmızı ve toprak esiyor
Köfteden de gitti birkaç puan