Brüksel Turları

Brüksel Turları
26 Kasım 2019 09:30

Avrupa turları seçenekleri içerisinde en çok tercih edilenlerden bir tanesi olan Brüksel turları; uygun fiyatlarla yurtdışı turlar sunan firmamızın sunduğu en iyi seçeneklerden bir tanesidir. Şehre farklı tur paketleri kapsamında ulaşabilir, en uygun fiyatlarla hemen satın alma yapabilirsiniz. Online satışa özel fiyatlar ve ödeme koşulları ile tur rezervasyonu yaptırmak için hemen turlarımızı ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Dünyanın en önemli şehirlerinden bir tanesi olan Brüksel’de tatil yapmak ve güzel anlar biriktirmek istediğinizde Yurtdışı turlar içerisinde yer alan tur seçeneklerimizi inceleyebilirsiniz. Yoğun olarak ilgi gösterilen turlarımız arasında Avrupa turu ve İtalya turu seçeneklerimiz bulunmaktadır. Nitelikli ve kaliteli tur paketlerini firmamız sizler için bir araya getirmektedir.

Brüksel Turu ile Gezilecek Yerler

  • Grand Place
  • Atomium
  • Brüksel Kraliyet Sarayı
  • Mini Europe
  • Brüksel Şehir Müzesi
  • Hotel de Ville
  • Belçika Karikatür Müzesi
  • Horta Müzesi

MNG Turizm Avusturta turlarına https://www.mngturizm.com/yurtdisi-turlari/bruksel-turlari linkinden erişebilirsiniz.

Brüksel’de gezilecek merkezlerdendir.

Ancak dünya için önemli bir merkez olan Brüksel’de gezilmesi gereken yerler bu kadarı ile sınırlı değildir. 12. Yüzyıldan beri Brüksel topraklarında birbirinden farklı uygarlıklar ve medeniyetler yaşam sürmüştür. Tarihsel süreçte bu topraklarda var olan tarihi yapıların büyük bir çoğunluğu günümüze dek korunmayı başarmıştır.  Bugün tarihi yapıları nedeniyle şehir meydanı UNESCO dünya mirası listesinde yer almaktadır.

Kültür – Sanat ve Tarihi Mekanlar

Brüksel 7. Yüzyıldan beri bir yerleşim alanı olarak kullanılmıştır. Bugüne dek olan süreçte bu topraklarda yaşam süren uygarlıklar nedeniyle tarihi yapılar ve şehir içerisinde yer alan mimarilerde bu farklılıklar görülmektedir.

Brüksel, geçmişi ve bugünü arasında köprüyü koparmayan nadir şehirler arasında yer almaktadır. Tatiliniz esnasında Brüksel sokaklarında dünyaca ünlü markalara rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Alışverişinizi yaptıktan sonra tarihi yapılar arasında yorgunluğunuzu çıkarmak için bu şehre özel kahvecilerde kahvenizi yudumlayabilirsiniz.

En iyi Avurpa Turları

Brüksel Turu veya Brüksel tatili yapmak istediğiniz zaman, firmamızın size sunduğu farklı tur paketleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Tarihi izlerin ve eşsiz mimarilerin arasında aileniz ya da arkadaşlarınız ile keyifli bir tatil geçirmek istediğinizde aradığınız yer Brüksel’dir. Aynı zamanda farklı lokasyon seçeneklerini seçerek, Brüksel tatilinizi daha zengin bir hale getirebilirsiniz.

Etkinlikler ve Alışveriş

Brüksel ziyaretçilerine gece hayatı seçenekleri arasında farklı seçenekler barındırmaktadır. Şehir içerisinde 50’ye yakın gece kulübü bulunmaktadır. Caz kulüpleri, dans edebileceğiniz kulüpler, nostaljik müzikleri ile ön plana çıkan gece kulüplerinin yanı sıra mutlaka Belçika biralarını deneyimleyebileceğiniz kulüpler bulunmaktadır. Her zevk ve ilgiye göre şehir içerisinde gece kulübü bulunmaktadır.

Yeme – İçme

Avrupa içinde ye alan şehirler arasında Brüksel, en iyi yemek noktalarına ev sahipliği yapmaktadır. Konumu ve statüsünden dolayı pek çok farklı damak tadına hitap eden restoranlar burada bulunmaktadır. Sadece Brüksel’e özgü yemekleri tadabileceğiniz yerlere öncelik verebilir ve şehir halkına uyum sağlayabilirsiniz. Farklı seçimler yapmak yerine bilindik lezzetler tatmak istiyorsanız; Brüksel’de bilinen dünyaca ünlü restoranları da rahatlıkla bulabilirsiniz.

 

Brüksel’e Ulaşabileceğiniz Turlar

  • Benelux – Paris – Alsace – İsviçre – Bodense Gölü Turu
  • Benelux – Paris Turu
  • Belçika – Fransa – Almanya – Çekya Turu
  • Benelux – Paris – Alsace – Almanya – İsviçre Turu
  • Benelux – Fransa Turu
  • Royal Caribbean Jewel Of The Seas ile Akdeniz Turu

 

Brüksel Turları Fiyatları ve Fırsatları

MNG Turizm; misafirlerine her zaman en kaliteli ve en iyi tatil fırsatlarını sunmaktadır. Verilen hizmetlerin her biri detaylı bir şekilde planlandıktan sonra misafirlerimize arz edilmektedir. Brüksel turu fiyatları için araştırma yaparken firmamız tarafından oluşturulan yurtdışı tur fiyat seçeneklerini incelemeden karar vermeyin.

Gerçekleştireceğimiz turlar için firmamız tarafından kredi kartı ve taksitli ödeme seçenekleri sunulmaktadır. Ucuz tur fırsatlarından yararlanmak için öncelikle erken rezervasyon yapmanız gerekmektedir. Brüksel turları için erken tatil rezervasyonu yaptırarak seyahatinizi daha uygun fiyata denk getirebilirsiniz.