Borşen Paslanmaz Boru Sektörünün Lideri!

Borşen Paslanmaz Boru Sektörünün Lideri!
14 Eylül 2020 10:55

Hayatımızın hemen hemen her alanında kullandığımız bir ürün, paslanmaz çelik kullanılarak üretiliyor. Evimizin herhangi bir tesisatından tutun, hastaneler, otobüs durakları gibi pek çok yerde paslanmaz boru kullanımına önem veriliyor.  Pek çok sektör tarafından kullanılan, hatta kullanımı zorunlu olunan paslanmaz çelik borular dayanıklılığı, korozyona karşı yüksek dirençli olması ve kolay bir bakımı olmasından kaynaklı olarak kullanımı tercih edilen bir üründür. Paslanmaz çelik kullanılarak üretilen paslanmaz borular; su, asit ve su gibi maddelere karşı yüksek dayanıklılık sergilerler. Yüksek sıcaklıklara karşı da dayanıklı olarak üretilen paslanmaz borular, sıvı ya da gaz şeklindeki maddelerin nakledilmesinde de önemli rol oynamaktadır. Bu nedenle paslanmaz sektörünün oldukça hareketli bir piyasaya sahip olduğunu söylemek mümkündür. Birçok sektörde karşımıza çıkan paslanmaz çelik borular, parlak bir yüzeyi ile dekoratif bir görünüme sahip olduğu için birçok alanda kullanılmaktadır. Paslanmaz çelik borular bağlantı ekipmanları ile beraber kullanılmaktadır.

 

Paslanmaz çelik borular ikiye ayrılmaktadır. Bunlar paslanmaz çelik dikişli ve paslanmaz çelik çekme borulardır. Paslanmaz boruların en ayırt edici özelliklerinden birisi üretim türleridir.

 

Borşen Hakkında

1979’dan itibaren faaliyette olan Borşen, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ülkemizin sanayisine katkıda bulunmanın gururunu taşımaktadır.İştigal sahamız Paslanmaz boru ve fittings malzeme elemanları olup, dikişli boru üretimimiz ve geniş stoklama imkanlarımız dahilinde yurtiçi ve yurtdışındaki tüm ihtiyaç duyan endüstri kuruluşlarına hizmet vermektedir.

Şu anda, 18000 çeşit malzemeyi stoklarında bulunduran dünyadaki ender firmaların arasında olan Borşen, sanayinin her sektörüne anında cevap vererek, işletmelerin devamlılığına katkı sağlamaktadır.

Borşen Boru, paslanmaz sektöründeki 30 yıllık bilgi, birikim ve tecrübesiyle 2006 yılında paslanmaz TIG kaynaklı dikişli boru üretimine başlayan ve çok kısa süre içerisinde sistem, kalite ve üretim sertifikalarını elde eden bir kuruluş olarak Türkiye ve uluslararası pazardaki birçok firmaya yüksek kaliteli, sertifikalı paslanmaz boru tedariğini sağlamaktadır.