Bornoz Temizliği Hakkında

Bornoz Temizliği Hakkında
26 Kasım 2018 13:40

Erkekler, kadınlar ve çocuklar için bornoz türleri değişik tasarımlarla satış noktalarında yer almaktadır. Kendi beğenilerinize uyan seçenekleri alabilirsiniz.

 

 

Bornozların Temizliği

 

Temizliği ve bakımı açısından bornozlar son derece önemlidir. Çünkü iyi temizlenmeyen bir bornoz, sonrasında sorun çıkarabilir. Diğer bir ifadeyle dayanıklılığı azalır ve bu da kullanım ömrünü azaltacaktır. İyi temizlenen bir bornoz ayrıca hijyen ve sağlık açısından da önemlidir. Genel bir fikir vermesi açısından bornozların temizliğinde şu detaylara önem vermek gerekir:

  • Bornozları üzerinde yazan yıkama şartları dışında hiçbir şekilde temizlememek gerekir.
  • Uzun süre nemli ve ıslak kalacağı yerde bekletilmemelidir.
  • Bornozlar çamaşır suyu, porçöz gibi temizleyicilerle yıkanmamalıdır.
  • Çamaşır deterjanı kullanıldıktan sonra yumuşatıcı kullanılmalıdır. Bu şekilde güzel koku kalıcı olabilir.
  • Ayaz olan yerlerde kış dönemlerinde dışarıda çok uzun süre bekletilmemelidir. Çünkü bornozların katılaşması ve kalıp haline gelmesi, yapısında bozukluklara neden olabilir.
  • İyi bir bornoz temizliği için havlularla ayrıca yıkanmalı ve başka çamaşırlarla karıştırılmamalıdır. Renklere de önem verilmelidir.

Bornoz Askıları Neden Önemli?

 

Bornozaskı türleri, bornozların yapısal olarak bütünlüğünü koruyabilmesi için son derece önemlidir. Çünkü doğru şekilde muhafaza etmek için askı ile bekletince dayanıklılığı da artacaktır. Bornozların askıyla doğru biçimde dolapta bekletilmesi her açıdan artı sağlar.

 

Bornoz Kullanımı ve Tasarruf

 

Bornoz takımı kullanan kişiler uzun sürede tasarruf da edebilir. Eğer iyi bir kullanım olursa,  iyi de muhafaza edilirse ideal bir sonuç alınabilir. Yani kısa süre aralıkta yeni bornoz almanıza gerek kalmadan, bütçe yönetimine de önem vererek tasarruf etmek mümkündür. Üstelik sadece kendiniz değil çocuklarınız için de uzun süre kullanım ev bütçesine katkı sağlar. Dayanıklı malzeme olan bornozları özellikle bir maddeye maruz bırakmadığınız sürece kullanmanız mümkündür.

 

Erkek ve Kadın Bornozları

 

Türleri açısından bakıldığında bornoz erkek modelleri epey fazla seçenekte vitrinlerde görülebilir. Seçim yaparken hem kendi stilinizi yansıtan ürünü alabilir hem de kalınlık inceliğe bakabilirsiniz. Aynı şekilde bornoz bayan modellerinde de daha fazla seçenekle ürünler bulunabilir.Kadınlar genelde daha çok seçenek görmek istediklerinden, mağazalarda da bu ihtiyaca karşılık verilmektedir. Dilerseniz bornoz aile seti alarak daha geniş aileler için de ekonomik avantajlar elde edilebilir. Çocuklarınızın ilerleyen dönemlerde ne gibi fiziksel değişime uğrayacağını dikkate almak önemlidir.  Bazı çocuklar hızlı gelişmekte ve bu nedenle kısa sürede kilo ve boy gelişimi nedeniyle alınan ürünler boşa çıkabilmektedir. Bu yüzden ekonomik açıdan zarar görmemek için önlem alarak harcamalar yapabilirsiniz. Kendiniz için olan ürünlerde de birçok kritere bakarak tercihler olabilir.Bornoz takımı Miraykaya  firmamız, tüm beklentilerinize karşılık verecek seçeneklere sahiptir.  Bir üründe tercihlerinizi yaptıktan sonra kampanyalı ürünlere de bakarak sonuç alabilirsiniz.  Set ürünlerinde tercih yaparken sonradan kullanılmayacak ürünleri almamanız önerilir. Ancak hediyelik amaçla da ürünlerimiz vardır.