Birbirinden Şık Ferace Modelleri Modanoiva’da

Birbirinden Şık Ferace Modelleri Modanoiva’da
12 Kasım 2019 10:05

Ferace modellerinde pek çok seçenek mevcuttur. Sonbahar ve kış aylarında sıklıkla kullanılan feraceler, kıyafetlerin en önemli tamamlayıcısı. Farklı renk ve seçenekleri bulunan feraceleri vücut tipine uygun seçmek oldukça önemlidir. Kıyafetin en önemli tamamlayıcısı olan feraceler, zarif modelleriyle öne çıkıyor.

 

EN İYİ FERACELER NASIL SEÇİLİR?

 

Vücut tipine uygun güzel bir ferace seçmek isteniyorsa bazı noktalara dikkat edilmesi gerekir. Öncelikle kare yaka feraceler son günlerde oldukça revaçta. Ayrıca zarif model ve pileli kolları olan feraceler de beğeniliyor. Önü patlı ve fermuarlı feracelerin yanı sıra püsküllü pileli ferace modelleri de öne çıkıyor. Feraceler genellikle koyu renklerden tercih ediliyor. Feracelerde dantel ve güpür detayları da çok sık kullanılıyor. Özellikle hakim yaka feracelerde genellikle siyah renk tercih ediliyor.

 

SADE VE ŞIK GİYİMLERDE FERACE MODELLERİ

 

Düz ve sade modellerin yanı sıra dantelli ve güpürlü ferace modelleri de mevcut. Feracelerde Dubai ve kanaviçe işlemeler öne çıkıyor. Sade Mevlana modellerinin yanı sıra nakış işlemeli ferace modelleri de en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Nakış ve taş detaylı ferace modellerinin yanı sıra İspanyol kollar da zarif bir görünüm kazandırıyor. Genç kızlar tesettür giyimde yer alan feracelerde rahatlık ve şıklık arıyorlar. Dantel işlemelerle zenginleştirilen feraceler lacivert, siyah ve mor renkleriyle ön plana çıkıyor.

 

FERACE MODELLERİ NERELERDE GİYİLİR?

 

Sonbahar ve kış mevsimlerinde giyilen ferace kıyafetleri tamamlarken şıklık yaratıyor. Bütünleyici bir kıyafet olan ferace vücut tipine uygun olarak seçilmeli. Fermuarlı modelleri olan feracelerde günümüzde çıt çıt detayı de tercih ediliyor. Volan kollarla zenginleştirilen feracelere dantel işlemeler ekleniyor. Feraceler şık bir ayakkabı ve sade bir çanta ile kombin yapılabilir. Giyimde şık ve zarif olmak isteyen hanımlar için ferace biçilmiş kaftan. Vücut tipine uygun seçilen ferace hanımları daha zayıf ve şık bir görünüme kavuşturur.

 

FERACE MODELLERİ NELERDİR?

 

Sade ferace modellerinin yanı sıra dantel işlemeli ve güpürlü modeller de var. Tesettür giyiminde hanımlar kolları düğmeli ferace ve geniş kol detayına önem veriyorlar. Ferace seçimi ise giyimde oldukça önem taşıyor.