Birbirinden güzel at isimleri ve kuş isimleri

Birbirinden güzel at isimleri ve kuş isimleri
20 Mayıs 2020 13:40

Ailenize katılmış yeni bir birey mi var? Yeni aldığınız kuş ya da atınız için bir isim mi arıyorsunuz? En güzel at isimleri neler biliyor musunuz? Peki, en güzel kuş isimleri hangileri? Yeni dostunuzun ismini belirleme konusunda fazlasıyla heyecanlı mısınız? Yoksa ona nasıl sesleneceğiniz konusunda kararsız mı kaldınız?

At İsimleri

Yeni sahiplendiğiniz bir atınız varsa ve ona bir isim koyma konusunda oldukça sabırsızsanız sizin için hazırladığımız isim listesine bir göz atabilirsiniz. Bu listeyi hazırlarken sizlerin beğeneceğini düşündüğümüz, popüler ve en çok sevilen at isimleri arasından seçimler yaparak paylaşım yapmaya özen gösterdik. İsim seçimi sırasında bu ismin atınızla özdeşleşeceğini unutmamalısınız. Yapmış olduğunuz bu seçimi bir ömür taşıyacağını ve sizin de ona sürekli bu isimle sesleneceğinizi hesaba katmalısınız.

Elbette atınıza bir isim koyarken dikkat etmeniz gereken en önemli detay ise onun cinsiyeti. Atınızın dişi mi erkek mi olduğunu bilmiyorsanız öncelikle bunu öğrenmelisiniz. Bu ayrımı yapmanız halinde sizlerle paylaşacağımız isim önerileri arasında kolaylıkla eleme yaparak, daha kolay bir şekilde seçim yapabileceksiniz. Tamamen özel isimlerden oluşturduğumuz bu listede benzersiz isimlere yer vermeye çalıştık. Atınız için mükemmel bir isim seçimi yapabilir, bir ömür üzerinde taşıyacağı onun imzası olacak ismi belirleyebilirsiniz.

r1

 

Kuş İsimleri

İnsanlar tarafından kafeste yaşamaya alıştırılmış, evcil bir kuş beslemeye mi karar verdiniz? Hareketleriyle sizleri şaşkına çevirecek, eğlenceli vakit geçirebileceğiniz küçük ama fazlasıyla sevimli bu dostlarımıza nasıl sesleneceksiniz? Sizler için en güzel isimleri bir araya getirerek benzersiz bir kuş isimleri listesi oluşturmaya çalıştık. Kuşunuzu sahiplenirken cinsiyetine dikkat etmenizi tavsiye ederiz.Ülkemizde özellikle muhabbet kuşu sahiplenen kişilerin sayısı giderek artıyor. Başta muhabbet kuşunuz olmak üzere birçok kuş türü için benzersiz isim tavsiyeleri yapmaya çalışarak, kuşunuzun karakteristik özellikleri başta olmak üzere rengi ve cinsiyeti gibi kriterler dikkate alınarak bir isim belirleyebilirsiniz. Yaşamı süresince size harika bir arkadaşlık sunacak olan bu minik dostlarımız; etrafında olup biten her şeye vereceği tepkiler sizi eğlendirmeyi başaracak.

r2

Dişi Kuş İsimleri

Başta ülkemiz olmak üzere dünya genelinde en fazla beslenen evcil hayvanlardan birisi kuşkusuz kuşlar. Bunun arkasında yatan temel neden ise bakımının kolay olması ve cana yakın tavırlar sergilemesi. Sizin de ailenize yeni bir dişi kuş katıldıysa öncelikli olarak ona seslenmek için güzel bir isim belirlemelisiniz. Yapacağınız bu isim seçimine önem vermeli, aceleci davranmamalısınız. Uzun yıllar boyunca sizinle birlikte yaşayacak bu dostumuza sürekli bu isimle sesleneceğinizi aklınızdan çıkarmamalısınız. Ayrıca minik dostumuz ismiyle bütünleşecek ve ona seslendiğinizde tepki verecektir.

Eğer bir muhabbet kuşunuz bulunuyorsa ve cinsiyeti dişiyse dikkat etmeniz gereken bir diğer unsur ise onun tüylerinin rengi olmalıdır. Kuşunuzun rengine ve karakteristik özelliklerine de uygun isim belirlemelisiniz. Dişi kuş isimleri önerilerimize aşağıdan bakabilir, daha detaylı ve yüzlerce isim önerisi için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

r3