Bir SEO Uzmanının E-ticarete Bakış Açısı Ne Olmalıdır?

Bir SEO Uzmanının E-ticarete Bakış Açısı Ne Olmalıdır?
27 Mart 2020 12:25

Günümüzde pazarlama ve ticaret faaliyetleri geleneksel yöntemlerden çok dijital ortamlarda sürdürülmektedir. Firmalar veya markalar ürünlerini ve hizmetlerini pazarlamak için mutlaka e-ticaret yöntemlerine başvurmak durumundalar.

 

 

Müşteriler, ürünlere artık dijital ortamları kullanarak sahip olma yönelimindeler. Bu sebeple hayati önem taşıyan e-ticaretin dijital ortamda en etkili şekilde yapılması için SEO’ya ihtiyaç duyulmaktadır. ‘Arama Motoru Optimizasyonu’ olarak Türkçe’ye çevrilen SEO, internet dünyasında var olabilmenin profeyonel yollarından biridir. Tutus Media olarak web sitenizi veya markanızı dijital dünyada görünür kılmak için profesyonel bir şekikde SEO hizmeti vermekteyiz.

Dijital dünyanın önemli bir kavramı olan SEO uzmanlarının da kendilerini sürekli dinamik tutmak ve yürüttüğü SEO projelerini başarıya ulaştırmak konusunda dikkat etmeleri gereken konular vardır.

SEO uzmanının e-ticarette hedefi ne olmalıdır?

  • SEO uzmanlarımızın yürüttüğü projelere ve e-ticarete bakış açısı, hedefe başarılı bir şekilde ulaşmaktır.
  • SEO uzmanlarımız, odaklandıkları ürünün arama motorlarında ve internetteki seyrini ve kullanıcı tercihlerini takip ederek işe başlıyorlar. Kullanıcıların yaptıkları arama sorgularını takip edip, yürüttüğü projenin konusuna ve hedef kitlesine göre an alakalı, en doğru, en açıklayıcı sonuçlara yöneliyorlar.
  • Google gibi arama motorlarının sıralama kriterlerini öğrenerek bunlara uygun en isabetli optimizasyonları gerçekleştiriyoruz.

Tutus Media olarak sizlere en isabetli tahminleri yapan ve e-ticaret sitenizin bir adın öne çıkmasını sağlayan SEO hizmetini profesyonel ekibimizle sunmaktayız.

Tutus Media olarak;

  • E-ticaret sitesi tasarımı projesi yürütürken alanla ilgili strateji, planlama, denetim ve analiz konularına dikkatle eğiliyoruz.
  • Projenin hedef kitlesine yönelik kullanıcı aramalarını ve alışkanlıklarını analiz ederek bunlarla ilgili tutarlı tahminlerde bulunuyoruz.
  • Dijital dünyada öne geçmenin önemli bir adımı olan yazılım ve eklentileri kullanarak, e- ticaret alanında rakiplerle mücadele etmeyi kolaylaştırıyoruz.
  • İnternetin ve teknolojinin sunduğu tüm olanakları e – ticarette kullanıyoruz ve bu alanda öncülük ederek karlılığınızı arttırıyoruz.

E- ticarette nelere dikkat ediyoruz?

  • SEO uzmanlarımız, e- ticarete bir bütün olarak bakarak firmanın faaliyet gösterdiği alanı ve rakiplerinin internetteki durumunu inceleyerek işe başlıyor.
  • Anahtar kelimeler, belirleyerek rakiplerin kullandıkları anahtar kelimelere dikkat ediyor ve en isabetli kelimeleri tercih ediyoruz.
  • Rakiplerin sayfa yapıları ve sayfa linkleri de dikkate alınarak başarılı olanlar örnek olarak kullanılıyor.

E- ticarette başarılı olmak çok kolay. 360° Medya Ajansı olarak en iyi Avrupa SEO hizmeti imkanları sunan Tutus Media ile iletişime geçerek, uzman ekibimizden yardım alabilirsiniz.