Bir PET’i ne mutlu eder?

Bir PET’i ne mutlu eder?
22 Haziran 2018 13:18

Evcil hayvan sahiplerinin en büyük dertlerinden biri de onları emanet edebilecekleri güvenilir bir yer bulma sorunudur. Özellikle sık tatile çıkan insanlar her yere kedi – köpek götüremeyecekleri için bu süre zarfında petlerine güvenilir bir şekilde bakacak, onları üzmeden ve sahibinin yokluğunu hissettirmeden zaman geçirmelerini sağlayacak bir bakıcıya ihtiyaç duyarlar. Büyük şehirlerde insanların birbirine güveni daha az olduğu, komşuluk ilişkilerinin de günden güne minimal dereceye inmesinden dolayı insanlar artık bu tarz bakım hizmetleri için profesyonellerle çalışmayı daha uygun görüyorlar.

 

 

İstanbul’da kedi oteli arayan biri için profesyonel bir ekip bulmak diğer şehirlere göre daha kolay olacaktır. Çünkü bu güzel metropolümüzde bu işi gerçekten hakkıyla yapan, şehrin her yanına hizmet verebilen, aynı zamanda şehirler arası pet taksi hizmeti de sunan bu konforlu yaşam alanına biraz göz gezdirelim.

Pet oteli olarak da karşımıza çıkan ekip, kedi pansiyonu hizmeti de verebilmektedir.

Şimdi gelelim işlemin detaylarına…

İstanbul’dan bir süreliğine başka bir şehre ya da ülkeye gitmeniz gerekiyor. Fazla zamanınız kalmamış ya da petinize göz kulak olacağını söyleyen kişi sizi kabaca ” ekmiş ” bu şartlar altında en kısa sürede ulaşabileceğiniz profesyonel pet hizmetleri sunan ekibe ulaşıp en kısa sürede sizlere hizmet vermelerini nasıl sağlayabilirsiniz, sistem nasıl işler gelin bunları anlatalım.

1- Pet bakım hizmetleri sunan ekip, pet taksi hizmetiyle evinize kadar gelerek evcil hayvanınızı kapınızdan alarak bakım yerine kadar götürüyor.

2- Evcil hayvanınıza, sizi aratmayacak şekilde güzel bakıyorlar. Oyuncaklar, eğlenceli saatler, bakım…

3- Evcil hayvanınız mutlu bir şekilde zaman geçirirken siz, seyahatinizi gerçekleştiriyorsunuz.

4- Evinize döndünüz ve artık petinize bir an önce kavuşmak istiyorsunuz, merak etmeyin petinizi evinize kadar getiriyorlar ve büyük buluşma gerçekleşiyor.

Kim böyle bir hizmeti almaktan imtina eder ki?

Tüm bu hizmetlerin cüz-i ücretlerle yapılması da cabası.

Aşı zorunluluğu var mı diye sorduğunuzu duyar gibiyiz.

Petinizin, diğer petlerin ve çalışanların sağlığını düşünürek koyulan aşı zorunluluğu kuralı ile petinizin mutlaka bir karnesi olmalı ve aşıları düzenli olarak yapılmış ve işlenmiş olmalıdır. Zaten aşıları tam olmayan bir pete sahip birey bu tarz hizmetleri de pet’i için lüks görecektir diye tahmin etmekteyiz.

Ekip gerekli görülmesi halinde bazı aşılar için aracılık yapabilmektedir. Bu aşamada da önemli bir rol üstlenerek yine petinizi evinizden alarak gidecekleri yere kadar eşlik ediyorlar ve dönüşte yine petinizi evinize kadar bırakıyorlar. Bu yüzden bir araç sahibi olmadan da petinize araç konforu yaşatabilirsiniz. Aynı zamanda taksi / dolmuş ve bilimum toplu taşıma araçlarında petlere uygulanan negatif ayrımcılıktan da bir nebze kurtulmanız mümkündür.

Pet oteli, evcil hayvanlarınızın çok seveceği hatta üzülerek söylüyoruz sık sık ziyaret etmek isteyeceği bir yapıya sahiptir. Bu nedenle petinize ev konforu sunacağımızdan şüpheniz olmasın.