Bir Avantaj Olarak İngiltere Dil Okulları

Bir Avantaj Olarak İngiltere Dil Okulları
15 Mayıs 2019 17:10

Yurt dışında eğitim almak herkesin hayalinde vardır.

 

 

Gerek dil öğrenme çabası gerekse akademik bir başarı hedefi yurt dışında kaliteli bir eğitime insanları yönlendirmektedir. Özellikle eğitim sektöründe bulunan kişiler bazı ülkeleri düşünebilirler. İngiltere de bu ülkelerden birisidir. İngiltere bünyesinde 70’den fazla üniversite barındırmaktadır. Bu üniversiteler yurt dışından gelecek olan yabancı öğrencileri kabul etmektedir. Bunun yanı sıra dil öğrenmek içinde İngiltere’ye gidilebilir. Şuan dünyanın konuştuğu dilin İngilizce olması ve bu dilin yerinde öğrenilmesi öğrencilere büyük bir katkı sunacaktır. Real Eğitim firması da İngiltere dil okulları için bir takım avantajlar sağlayarak bu ülkeye öğrenci gönderiyor.

 

Konumu İtibariyle İngiltere ve Eğitim Fırsatı

İngiltere Avrupa’nın batısında yer alan bir ada ülkesidir. İngiltere Birleşik Krallıkların en büyük başkentini de bünyesinde barındırır. Konuşulan dil İngilizcedir. Bu coğrafyada İngilizce konuşulması İngilizce öğrenmek isteyenler için avantajlı bir duruma getirmektedir. Real Eğitim tam da bunu gerçekleştirme ve öğrencilerin İngiltere’de eğitim almasını sağlıyorlar.

 

İngilizcenin Önemi

İnsanlar hangi meslek ile uğraşırlarsa uğraşsınlar İngilizce bir şekilde insanların karşısına çıkıyor. İngilizce öğrenmek ve konuşmak günümüzde bir ihtiyaç haline gelmiştir. İngiltere’ye yıllık neredeyse 700.000 kişi eğitim amacıyla seyahat etmektedir. Bu kişiler İngilizceyi İngilizcenin doğduğu yerde öğrenmek istemektedirler. Bu eğitimler seyahatlerinde İngiltere’den alınacak olan bir dil sertifikası dünyanın neredeyse tamamında geçerli olacak ve İngilizcenin ana topraklarında dil problemi ortadan kaldırılacaktır.

Real Eğitim İngiltere dil kursu için ücretsiz eğitim danışmanlığı yapabiliyor. Aynı zamanda İngiltere’de eğitim öncesinde ve sonrasında öğrencilere destek sağlıyor ve kişilerin en uygun programa kayıt olmalarını sağlıyor. Evrak, belge, vize gibi işlemlerin gerçekleşme safhasında ise ücretsiz bir destek sağlayarak İngilizce öğrenmek isteyen kişilerin işlerini bir hayli kolay duruma getiriyor. Bu süreçten sonra öğrenciye sadece İngiltere’ye gidip dilin öğrenilmesini bırakıyorlar.

 

Hangi Okullar Var?

Real Eğitim, firma olarak öğrenciler için en uygun dil okulunun bulunmasını sağlıyorlar. Nitekim, İngiltere dil eğitimi için bir çok kurumunu yurt dışından gelecek olan öğrencilere açmış durumda. İngiltere üzerinde en çok dil okulu İngiltere’nin başkenti olan Londra, Brighton, Bournemouth, Oxford, Cambridge ve Manchester şehirlerinde bulunmaktadır. Bu şehirlerin dışında İngiltere’ye bağlı olan Galler, Kuzey İrlanda, İskoçya toprakları üzerinde de dil kursları yer almaktadır. Dil okulları eğitime öğrencileri seviye belirleme sınavına tabi tutarak başlatıyor. Kursların eğitimcileri ana dili İngilizce olan kişilerden oluşuyor.

Ders takvimi boyunca en az 15 saat derse girilmesi İngiltere eğitim şartlarının arasında yer alıyor. Sınıflar ise 5 – 15 kişi arasında değişkenlik gösterebiliyor. Sınıf dağılımı ise yaş gruplarına göre belirleniyor. İngiltere’de eğitim çok pahalı algısı ise yanlış bir düşüncedir. İngiltere’de hemen hemen her bütçeye uygun dil kursları yer almaktadır. Real Eğitim ücretsiz eğitim danışmanlığıyla İngiltere’de en iyi dil okulunu dil öğrenmek isteyen bireylere sunuyor.

 

İngiltere’de Öğrenilecek Olan Programlar

Real Eğitim İngiltere’de İngilizce eğitimi için birden fazla dil programını öğrencilerine tavsiye edebiliyor. Bu programlar arasından öğrenci için hangisi uygun ise o program dahilinde eğitime gönderiliyor. Bu İngilizce programlarından bazılarını ise genel İngilizce, akademik İngilizce, iş İngilizcesi, IELTS / TOEFL sınavlarına hazırlık programları, İngilizce öğretmenleri için özel programlar ve yaz okulları meydana getiriyor.

 

Programlara Kabul Süreci

Real Eğitim öncelikle İngiltere’ye gitmek isteyen öğrencilerle görüşme gerçekleştiriyor. Uzman kadrodan oluşan ekibiyle bütün bu süreci yönetebiliyorlar. Bu ön görüşme esnasında vize alınıp alınamayacağı, eğitim hayatında neleri talep ettiği, hedefleri doğrultusunda nasıl bir maliyetin olacağı Real Eğitim’in uzman eğitimcileri tarafından öğrenciye sunuluyor. Bu süreç geçildikten sonra okula kayıt sürecini başlatıyorlar.

Okul onayı geldikten sonra vize başvuru süreci başlatılıyor. Vize süreci tamamlandıktan sonra ilgili okul temaslar sağlanarak öğrencinin geleceği bildiriliyor. Bütün bunlardan sonra deneyimli eğitim uzmanları öğrencilere detaylı oryantasyon programı uyguluyorlar. Bu oryantasyon programında öğrencilere İngiltere hakkında bütün detaylı bilgiler veriliyor ve öğrenciler İngiltere’ye gitmek için tam donanımlı hale getiriliyor. Firma süreci burada noktalamıyor. Bu süreçten sonra İngiltere’de de öğrencinin yanında oluyor, bütün seyahat boyunca hizmet veriyorlar.

 

Diğer Programlar

İngilizce dışında diğer eğitim programlarını da bulunduruyorlar. Bunların başında yüksek lisans programları veya lisans programları geliyor ve İngilizce dışında bu programlara da talep alabiliyorlar.

İngiltere dil okulları hakkında detaylı bilgiye https://www.realegitim.com/ingiltere-dil-okullari-fiyatlari/ buradan ulaşabilirsiniz.