Bir Aile Hikâyesi Kıyafetleri

Bir Aile Hikâyesi Kıyafetleri
24 Mayıs 2019 07:53

Fox TV ekranlarında yayınlanan “Bir Aile Hikâyesi” ilk bölümünün yayınlanmasıyla birlikte sıcacık hikâyesi ile seyirciyi kendine çekmeyi başardı. Tam bir aile dizisi olan Bir Aile Hikâyesi kıyafetleri ile de seyircilerin ilgisini çekiyor. Fox TV için Med Yapım tarafından yapılan dizinin yönetmeni Merve Girgin, senaryosunu ise Deniz Madanoğlu yazıyor. Dizinin çekimlerine 2018 yılında başlandı ancak dizi Mart 2019 ‘da seyirci karşısına çıktı.

 

1

 

Dizinin başrollerinde Celil Nalçakan, Birkan Sokulluoğlu, Songül Öden, Elçin Efecan, İrem Sak, Olgun Toker, Alper Saldıran ve Duygu Yetiş gibi ülkemizde oldukça tanınmış, başarılı yapımlarda yer almış, tanınmış simalar yer alıyor. Bir uyarlama senaryo olan diziyi Türk seyircisi oldukça sevdi.

Bir Aile Hikâyesi’ nin Konusu

Cumartesi akşamları seyirciyi ekrana bağlayan bu dizi, Fox TV’ nin başarılı yapımlarından biri. Sıcacık bir aile hikâyesi olan dizi adıyla da çok uyumlu. Genç bir kadro ile geçmiş ve günümüz arasında bir hikâye örgüsüne sahip. Bu duygu yüklü yapım aile bağları, dayanışma, güçlüklere göğüs germe konuları üzerine yoğunlaşmakta. Dizi kıyafetleri dizinin konusu, bölümleri kadar merak ediliyor.

2

Hikâye seksenlerde başlıyor. Otuz beş yıl önce üçüz bebekleri olmasını dört gözle bekleyen, bir birini çok seven mutlu bir çiftin hayat hikâyeleri ile başlıyor. Üç çocuklarından birini doğum esnasında kaybeden çift, aynı gün dünyaya gelen ve terk edilen bir bebeği evlat edinirler.

Bir Aile Hikâyesi Dizi Kıyafetleri Ve Markaları

Reyhan (Songül Öden) karakterini seksenlerin sonlarında bir genç kadın, günümüzde olgun bir anne olarak izliyoruz. Seksenlerin modasını yakından takip ettiğimiz dizide OXXO, Trend Yol, Adil Işık, Koton, Mavi gibi ünlü markaların kıyafetleri Reyhan tarafından dizide kullanılmakta. Dizide Berk ve Mahur karakterlerinin kıyafetlerinde ise Calvin Klein ve Colin’s markasının gömleklerini ve Mavi markasının ceketlerini sıkça kullanılmış.

Bir Aile Hikâyesi dizisinin heyecanla beklenen her bölümü kadar diziyi yakından takip eden seyirciler tarafından her bölümde kullanılan kıyafetlerin modelleri ve markaları da merak konusu oluyor. Bu dizide hem seksenler modasını hem de günümüz modasının en trend parçalarını görebilirsiniz. İnternet sitelerinde bu sıcacık aile dizisi ve bu dizide kullanılan kıyafet ve markalar inceleniyor. İnternet uygulamalarından kıyafetlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.