Bioxcin ile %100 bitkisel çözüm

Bioxcin ile %100 bitkisel çözüm
16 Ocak 2019 12:51

Sağlıklı saç, sağlıklı saç derisiyle mümkündür. Genetik yatkınlığımız, sigara kullanımı, kullandığımız ilaçlar, stres, alkol kullanımı, yetersiz beslenme, çevresel faktörler, yeterli vitamin ve minerallerin alınmaması saç dökülmesi sebeplerinin başında yer alır. Saç dökülmelerine karşı devrim yaratan Bioxcin şampuan içeriğindeki doğal bitki özleri, amino acid complex, biocomplex B11 ve siyah sarımsak ekstresiyle daha güçlü, ışıltılı ve dolgun saçlara sahip olabilirsiniz.

 

Bioxcin Ürünleri Nelerdir?

 

Siyah Sarımsak Şampuanı:

 

Yıpranmış saçlar için Biocomplex B11 ile formüle edilmiştir. Siyah sarımsak ekstresiyle kokudan arındırılan ürün, omega 6 ve omega 9 gibi doymamış yağ asitlerini ihtiva etmektedir. Saç dökülmelerine karşı dur diyeceksiniz!

 

Genesis Serisi:

 

Düzenli kullanıldığında saç foliküllerini onaran, mevcut saçlarını korumak isteyenler için tasarlanan Genesis şampuan Amino Acid Complex ve Biocomplex B11 ile saçlarınızı kırılmalara karşı korur, saçlarınızı onarır ve besler.

 

Forte Serisi:

 

İleri seviyede saç kayıplarını yaşayanlar için özel olarak geliştirilen içeriğinde bal, procyanidin(Üzüm çekirdeği ekstresi) barından Forte serisi, Biocomplex B11 ile zenginleştirilerek saçlarınızı besler onlara canlı bir görünüm kazandırır.

 

Quantum Serisi:

 

18 aminoasitin moleküler yapısıyla kuru ve normal saçlar sahip kişiler için geliştirilmiştir. Havadaki nemin saça geçmesini sağlayarak saçınızın doğal dengesini korumaya yardımcı olur.

 

Femina Serisi:

 

Saç dökülmesi sorunuyla karşılaşan, saçlarını korumak isteyen bayanlar için hazırlanan Bioxcin Femina Serisi; formülünde silicium, panthenol ve biocomplex ile saç ve saç derisini sağlığına kavuşturan bitkisel bir krem ve şampuandır.

 

Bioxcin şampuan ve serumları nasıl kullanılır?

 

  • Islak saça nazikçe masaj yaparak uygulayın, durulayın.
  • Bitki özleri sayesinde günlük kullanıma uygundur.
  • Saç dökülmesini durdurmak için düzenli kullanılmalıdır.
  • Şampuanın yanı sıra etkin sonuçlar için ilgili serideki serumla birlikte kullanılması tavsiye edilir.
  • Serumu, dökülmenin görüldüğü saçlı deriye 15-20 damla damlatarak, dairesel hareketlerle birkaç dakika boyunca masaj yapıp en az 8 saat bekletmeniz önerilmektedir. Duralama yapılmaz.

 

B’iota Laboratuarı’nda bilim insanları ve dermatologlar tarafından yapılan klinik çalışmalar gösteriyor ki Bioxcin şampuan ve serum ile yıkanan saçlar günde 225  saç telinizi kurtarıyor. Saç dökülmesini durduran, yeni saç oluşumunu destekleyen ürün, saç ve saçlı derinin sağlıklı kalmasını, ilk yıkamadan itibaren saçlarınızın daha gür ve hacimli görünmesini sağlamaktadır. Cilt ve saç bakımından, anne-bebek bakımına; makyaj malzemelerinden vitaminlere kadar geniş bir yelpazede hizmet veren https://www.recete.com/bioxcin/ adresini ziyaret ederek ürünler hakkında daha detaylı hizmet alabilirsiniz.