Bimcell, Turkcell Ve Hgs

Bimcell, Turkcell Ve Hgs
19 Nisan 2020 09:17

Süpermarketler zinciri BİM tarafından hayata geçirilen BİMcell, sanal GSM hizmetidir. Türk Telekom ve BİM ortaklığıyla hayata geçirilmiş olan bu proje, Türkiye’de bir market zinciri İle gerçekleştirilen ilk GSM ağıdır.

 

Nasıl Bimcell Sahibi Olurum?

 

Bimcell de diğer firmalara benzer şekilde alıcılarına oldukça avantaj takdim eden GSM firmaları arasındadır. Bimcell sim kartı edinebilmek adına TC Kimlik kartı fotokopisi ve BİM mağazalarında dolduracağınız müracaat formu yeterli olacaktır. Evinize en yakın BİM mağazasına giderek sizde Bimcell sahibi olabilirsiniz.

 

Nasıl Bimcell Bakiyemi Görüntülerim?

 

Bimcell bakiyenizi görüntülemek oldukça basit. İzlemeniz gereken adımlar şu şekildedir;

 

*123# tuşlayarak operatörünüzden bilgi alabilirsiniz. Bu işlem sayesinde bakiyenizi görüntüleyerek bakiyeniz hakkında bilgi sağlayabilirsiniz.

 

Bakiyenizi görüntülemek için yapabileceğiniz bir diğer işlem ise 9333’ü aramaktır. Burada sesli anons sistemi sayesinde hattınızdaki mevut TL bilgisini elde edebilirsiniz.

 

Ayrıntılı bilgi için www.bimcell.com.tr adresini ziyaret edin.

 

Turkcell TL Yüklemek için Ne Yapmalıyım?

 

Turkcell tl yükleme için ilk olarak www.turkcell.com.tr adresine giriş yapmalısınız. Ardından Turkcell anasayfası’nın sağ üst kısmında bulunan “TL/Paket Yükle” alanına giderek mevcut kredi kartınız ile dilediğiniz Turkcell numarasına TL yükleme yapabilirsiniz. Ayrıca nar, bilgisayardan ve cepten internet paketi de yüklemeniz mümkün.

 

Bir diğer yöntem ise yalnızca 532’yi tuşlamak. 532’yi tuşladıktan sonra kredi kartınız ile ister sesli yanıt sisteminden faydalanarak, isterseniz müşteri temsilcileri ile canlı görüşerek TL yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca TL yüklemek için Turkcell mağazalarını da gidebilirsiniz.

 

HGS Yüklemek için Ne Yapmalıyım?

 

HGS yükleme yapabilmek adına hgs.epttavm.com adresine giriş yapın.” HGS Yükleme” seçeneğine tıklayın. Ardından aşağıda “HGS etiketi için sorgulama türü” seçeneklerini göreceksiniz. Yükleme gerçekleştirmek istediğiniz HGS Ürün No, Vergi No, TC Kimlik No, Pasaport No veya Plaka No gibi HGS etiketlerinden birini seçerek yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Yalnız unutulmamalıdır ki; bu sistem üzerinden sadece PTT kanalı aracılığıyla satışı yapılan HGS ürünlerine bakiye yükleme işlemi gerçekleştirilmektedir.