Bilge Okul Anaokulu Takip Yazılımı Nedir, Ne Gibi Avantajlar Sunuyor?

Bilge Okul Anaokulu Takip Yazılımı Nedir, Ne Gibi Avantajlar Sunuyor?
29 Mayıs 2018 11:42

Gelişen teknolojinin insanlık ile buluşturduğu uygulamalar sayesinde denetim mekanizması çok daha profesyonel ve kusursuz bir boyuta ulaşmış durumda. Anaokulu yöneticileri için tasarlanmış olan takip yazılımı da bu uygulamalardan bir tanesidir ve son dönemde birçok yönetici tarafından tercih ve tavsiye edildiğini de belirtmek gerekiyor. Dilerseniz daha fazla vakit kaybetmeden uygulamanın ne gibi avantajlar sunduğuna ve hangi kolaylıkları sağladığına da hep birlikte göz atalım.

 

 

Takip Sistemi

Kurumlarınızda belli bir düzen yaratabilmek ve denetimi daha kusursuz hale getirebilmek adına karşınıza 12 adet modül çıkıyor… Bu modüller sayesinde öğretmenlerinizi olduğu gibi öğrencilerinizi ve sınıfları da takibe alabileceksiniz.

  • Program oluşturma
  • Mesaj modülü
  • Performans değerlendirme
  • Aktivite oluşturma
  • Yoklama
  • Başarı belgesi
  • Duyuru
  • Devamsızlık takip
  • Ödev modülü
  • Yemek listesi
  • Rehberlik
  • Aidat takibi

Yönetim ve denetimi daha kolay hale getirmek adına tüm detaylar düşünülmüş ve tek bir panelde toplanmış durumda. Kullanımı gayet kolay olan bu uygulamanın tüm detaylarına sizler de ‘’www.bilgeokul.com’’ adresi üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Mobil Uygulama

Uygulama, android ve ios işletim sistemine sahip cihazlarda sorunsuz bir şekilde hizmet veriyor ve panel üzerinden yapabileceğiniz birçok işlemi mobil uygulama üzerinden de sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. Aidat takibi, paylaşım duvarı ekranı ve anlık mesaj bildirimi gibi özellikler mobil uygulamada da sizleri bekliyor olacaktır.

Web Site

Üç farklı web sitesi şablonu ile karşımıza çıkan yazılım, tam otomasyon, sms ve e-mail takibi ve interaktif eğitim yazılımı olarak çok sayıda modülü de beraberinde getiriyor. Yedekleme işlemini de sorunsuz bir şekilde yapabileceğinizi belirtmek isteriz.

Sizlere sunulan 4 adet web site mevcut. Özgün kodlama ile birlikte web sitelerinizdeki değişiklikleri dilediğiniz an yapabilme fırsatına da sahipsiniz.

Aidat Takibinde Devrim Niteliğinde Çalışma

Aidat takibi sisteminde yönetici panelinin yanı sıra öğretmen ve veli girişi de mevcuttur. İlk etapta velileri sisteme borçlu olarak kaydetmeniz gerekiyor. Taksitler ödendikten ve sisteme giriş yapıldıktan sonra anlık güncelleme gerçekleşiyor ve bu sayede hem sizler hem de veliler aidat takibini daha kısa sürede ve daha profesyonel bir şekilde görüntüleyebiliyor.

Aidat gecikmelerinin takibinin de daha kolay bir şekilde yapılabilmesi için muazzam bir detay karşınıza çıkıyor. Geciken aidat ile birlikte ilgili panelde ‘’Sms Butonu’’ aktif hale geliyor ve tek bir tık ile gecikme uyarısında bulunabiliyorsunuz.

Paylaşım Duvarı

Her sınıfa özel olarak düzenlenmiş paylaşım duvarı sayesinde anlık paylaşımlar yapabilir ve bunu tüm öğrencileriniz ile birlikte öğretmenlerinize de ulaştırabilirsiniz. Öğretmenler için de muazzam bir fırsat olduğunu ifade etmek gerekiyor. Bu duvar sayesinde:

  • Mevcut olan günlük planlamaları daha kısa sürede ve daha kolay bir şekilde paylaşabiliyorsunuz. Daha kısa sürede daha fazla kişiye ulaşmak için de en uygun tercihlerden bir tanesi olacaktır.
  • Günlük ödevler için ekstra iletişim kurmanıza gerek kalmayacaktır çünkü paylaşımlarınız herkes tarafından görüntülenebilecektir.
  • Gün içerisinde yaptığınız değişiklik ve duyuruları da yine bu duvar aracılığı ile kısa sürede daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.
  • Bu duvar sayesinde veliler de paylaşım grubuna dahil edilebiliyor. Gezi planlamaları, seyahat ve benzeri etkinlik duyurularının da yine bu duvar aracılığı ile daha kolay bir şekilde yapılabileceğini belirtmekte fayda var.

İnteraktif

Yine uygulama içerisinde yer alan interaktif menüsü de güçlü bir eğitim modülü olarak karşınıza çıkıyor. bu modül sayesinde çocuklara ekstra eğitim fırsatı sunabilir ve bununla birlikte kurumlarınıza ek gelir avantajı da sağlayabilirsiniz.

Demo Versiyon

Yazılım hakkında fikir sahibi olmak ve ücretsiz deneme fırsatına sahip olmak adına sizler de demoversiyona göz atabilirsiniz. Bunun için ‘’https://demo.bilgeokul.com/admpanel/signin/index’’ bağlantısını ziyaret edebilirsiniz. Kullanıcı adı: admin, şifre: admin şeklinde giriş işlemini de başarılı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Fiyatlandırma ve paketler hakkında daha detaylı bilgi almak ve soru işaretlerini ortadan kaldırmak adına ‘’https://store.bilgeokul.com’’ bağlantısını kullanabilir ve size en uygun paketi tercih ederek alış verişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bunun öncesinde az önce de belirttiğimiz gibi demoversiyona göz atarak daha detaylı bilgi edinmeniz mümkündür.