Biletbayi kullanıcıları en çok İstanbul ve Ankara bileti alıyor

Biletbayi kullanıcıları en çok İstanbul ve Ankara bileti alıyor
7 Ekim 2017 11:31

Yakın yolculuklarınızı yapmak veya karayolu ile seyahate çıkarak farklı bir deneyim yaşamak için biletbayi’com sitesinden Türkiye’nin her yerine otobüs bileti bulabilir, en uygun fiyat avantajlarından yararlanarak yolculuğunuzu daha uygun fiyatlarla gerçekleştirebilirsiniz.

 

 
Biletbayi, gelişmiş yazılımı ve kullanım kolaylığı sunan mobil uygulaması ile Türkiye’nin dört bir yanına gitmek için otobüs bileti almanızda kolaylık sağlamaktadır. Firma bilgilerine ulaşabileceğiniz, daha sağlıklı yolculuk yapabileceğiniz birçok seçeneği ile müşterilerine kolaylık sağlayan web site her yere kolaylıkla ulaşmanızı sağlayacak online bir platformdur.

 
Biletbayi.com Türkiye’de hizmet veren tüm otobüs firmaları ile anlaşmalı olarak hizmet sağlamaktadır. En çok bilinen otobüs firmalarından bazıları; Köksallar Seyahat, Kent Turizm, Ses Turizm, Star Batman, Star Diyarbakır, Lüks Afşınlılar, Lüks Erova Turizm, Lüks Gümüşhane, Lüks Kahramanmaraş Turizm, Metro Turizm, Kamil Koç gibi köklü firmalara ait otobüs biletlerini siteden bulabilirsiniz.

 
OTOBÜS FİRMALARI SEFERLERİ

 
Karayolu taşımacılığında markalaşan Metro, Ulusoy, Varan Turizm, Pamukkale Turizm gibi markaların yanı sıra yerel hizmet sunan otobüs firmalarına ulaşabileceğiniz biletbayi’den istediğiniz yere en ucuz otobüs bileti fiyatlarından yararlanarak yolculuk yapabilirsiniz.

 
Tüm otobüs seferleri hakkında bilgi edinebileceğiniz internet sitesinde, hem ayrıcalıklı indirimlerden yararlanmak hem de daha kolay bilet rezervasyonu yaptırmak, yolculuğunuzun daha kolay hale gelmesinde sizlere yardımcı olacaktır.