Beylikdüzü’nün Yeni Referansı ile Nezih Bir Yaşam!

Beylikdüzü’nün Yeni Referansı ile Nezih Bir Yaşam!
29 Kasım 2017 11:08

İstanbul’un yükselen adresi Beylikdüzü’nde en güzel konut projesini sunan Referans Beylikdüzü konut projeleri ile nezih bir yaşama hazır mısınız? En geniş olanaklarla huzurlu bir eve kavuşacağınız bu proje her bütçeye özel daireleri ve ödeme seçenekleriyle büyülü bir yaşam vaat ediyor.

 

 

Rüyalarınızdaki evi bulacağınız bu kont projesi ile eviniz D-100 Karayolu’una TEM bağlantı yoluna ve Ambarlı Limanı’na çok kısa mesafede! İstanbul’un yeni yaşam merkezinde yeni bir hayata başlayacağınız geniş ve kullanışlı tasarımlarıyla dış mimarisinin göz doldurduğu evinizden hiç ayrılmak istemeyeceksiniz. Çünkü burada bir evde aradığınız her şey ve daha fazlası var!

Kaliteli Yaşamın Yeni Referansı!

Kaliteli yaşamın yeni referansı olan Referans Beylikdüzü konut projesinde aradığınız her şeyi ve daha fazlasına hemen ulaşmak mümkün. Referans Beylikdüzü projesinin özellikleri şöyle sıralanabilir;

  • GYO tarafından inşaa edilen İstanbul’un yükselen bölgesi ve yeni yaşan alanı Beylikdüzü’ndeki konutunuz en önemli bağlantı yollarına ve D-100 Karayolu’na çok kısa mesafede!
  • 31 bin 309 metrekarelik alana inşaa edilen proje kapsamında 75 ila 260 metrekarelik dairelerden 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde istediğinizi seçebilme şansınız var.
  • 868 konuttan oluşan Referans Beylikdüzü projesinde tam 28 adet ticari merkez yer almakta, konforu ve huzuru bulacağınız yeni adresiniz 4 bloktan oluşuyor.
  • Evinizden hiç ayrılmak istemeyeceğiniz ve aradığınız tüm özellikleri bulabileceğiniz bu proje kapsamında aynı zamanda fitness merkezi ile formunuzu koruyacak sauna ile rahatlayacak, oyun alanlarında çocuklarınızın eğlenceli vakit geçirmesini sağlayabileceksiniz.
  • Siz eğlenceli vakitler geçirirken güvenliğinizi koruyacak olan Referans Beylikdüzü haftanın her günü ve her saati sütün güvenlik hizmetleri ile korunduğu için güven içinde hayatın tadını çıkarabileceksiniz.
  • Kapalı otopark sayesinde araba park etme derdinden de kurtulacağınız Referans Beylikdüzü’ndeki yeni daireniz hayatınızı kolaylaştıracak daha birçok fırsatı daha beraberinde getiriyor.
  • Dilerseniz yatırım amaçlı satın alabileceğiniz daireniz yükselen, yaşam merkezi olan Beylikdüzü’nde daha da değerlenecek ve geleceğe gerçek bir yatırım yapmış olacaksınız.

Siz de bu özel projedeki yerinizi alıp huzur içinde yüksek standartlara uygun fiyatlarda sahip olmak için istediğiniz her an Referans Beylikdüzü ile irtibata geçebilirsiniz.