Beyin Tamiri – Motor Beyni Tamiri &Programlama – METAGARAGE

Beyin Tamiri – Motor Beyni Tamiri &Programlama – METAGARAGE
2 Haziran 2018 17:50

Otomotiv firmaları araçlarını üretirken dünya pazarındaki değişkenleri de göz önüne alıyor.

 

 

Ülkeler arasındaki emisyon değerleri, iklim şartları, vergilendirme gibi farklılıklar göz önüne alınarak araçlar kapasitelerini altında satışa sunuluyor. Bu durum araç kullanıcılarında performans arttırma isteğine yol açmıştır. Günümüz araçlarının çalışma şartlarını aracın beyni konumundaki ecu yönetiyor. Ecu içinde bulunan yazılımda aracın çekiş gücü ve performansı, yakıt tüketimi standart olarak yer alıyor. Beyin tamiri& programlamaözellikle performans artışı sağlamak için yapılıyor. Beyin programlama işlemiyle üretici firma tarafından yüklenen beyin parametreleri değiştiriliyor ve performans artışı sağlanıyor. Ancak beyin programlamanın uzman ve profesyonel kişilerce yapılması gerekiyor. Aracın özelliklerine uymayan bir programlama beynin bozulmasına yol açabilir ve bu durumda beynin değiştirilmesi gerekir.

 

Metadiag firmamızın geliştirdiği metagarage ile beyin programlama uygulamasını aracın saklı gücünü ortaya çıkararak yapabilirsiniz. Motor teknolojileri son yıllarda hızla gelişiyor. Artık araçlarda elektronik motor kontrol üniteleri bulunuyor. Ecu denen bu cihaz aracın çalışma şartlarını kontrol ediyor ve denetliyor. Her marka araçta ecu yazılımı farklıdır. Ecu yazılımı üzerindeki verilerin değiştirilmesi ve yeniden programlanması özellikle ağır vasıtalarda para ve zaman tasarrufu sağlıyor. Uygulamayla bu araçlarda güç ve performans artışı sağlanırken yakıt tüketimleri de azaltılıyor. Ağır vasıta sürücülerinin en çok yakındıkları konu pahalı yakıt masraflarıdır. Motor beyni programlama uygulamasını en çok isteyenler de bu nedenle ağır vasıta sürücüleridir.

 

Metagarage beyin programlama konusunda en güvenilen ve en hatasız işlem yapılabilen üründür. Beyin programlama mekanik olarak yapılmadığı, yazılımsal olarak yapıldığı için aracın sistemlerine zarar vermez. Ayrıca görünmediği için garantiyi de etkilemez. Yeni nesil araçlara her gün yeni bir teknolojik parça ekleniyor. Her teknolojik yenilik yeni ihtiyaçları da beraberinde getiriyor. Metadiag olarak sektördeki tüm teknolojik gelişmeleri ve ihtiyaçları yakından takip ediyoruz ve ihtiyaçları karşılayacak çözümler üretiyoruz. Arge mühendislerimizin titiz çalışmaları sonucu geliştirdiğimiz çözümler sayesinde sektörün lider firması haline geldik. Yurdun her yerine teknolojik çözümlerimizi ulaştırıyoruz. Ayrıca müşterilerimize satış sonrası montaj, eğitim ve teknik destek hizmetlerini sunuyor ve müşteri memnuniyeti sağlıyoruz.

Detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz : https://www.metadiag.com.tr