Beşiktaş Haberleri Yeni Otoritesi Kartalnews.com Gündemi Belirliyor!

Beşiktaş Haberleri Yeni Otoritesi Kartalnews.com Gündemi Belirliyor!
6 Aralık 2017 15:01

Beşiktaş haberleri gündeminde son günlerin en sık rastlanan taraftar ve haber sitesi Kartalnews.com üzerinden yapılan analizler çok tartışılıyor.

 

 

BJK haber konularını ele alarak taraftarların takım ve kulüp üzerinde ki görüşlerini de haber sütunlarına taşıyan Kartalnews.com son günlerin en çok konuşulan ve sosyal medyada bile gündem haline gelen taraftar ve Beşiktaş haber sitesi olmayı başardı. Süper lig sezon başından itibaren yer yer takım hakkında kritiklere imza atarak eleştirisel yaklaşımlarını sürdüren haber sitesinin yakaladığı çıkış ve yaptığı haberler ile taraftarın gönlünü kazanması gözlerden kaçmadı. Ayrıca Şampiyonlar Ligi maçlarında şifresiz verilen karşılaşmaları internet üzerinden canlı olarak vererek taraftarın arayışlarını da sonlandırma çabasında oluşu da artı bir değer katıyor. Şifreleri maçlarda ise canlı anlatım ve radyo yayını ile destekleyerek takımın tüm maçlarını takip ederek futbolseverlere ve taraftarlara aktarması da büyük beğeni topladı.

Beşiktaş Haberleri Aramalarında Google.com.tr Üzerinde de Kartalnews.com Yükseliyor

Beşiktaş haberleri sunan ve taraftarın nabzını tutmaya başlayan Kartalnews.com, Google.com.tr üzerinde de ciddi şekilde takip edilmeye başlandı. Site moderatörlerinin yer yer aykırı olmakla birlikte kulübün ve çeşitli branşlarda ki takımlarının detaylı haber analizlerini aktarması taraftarı ve spor severleri memnun ediyor. Süper lig sezonuna kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş için çeşitli yorumların bulunduğu internet haber sitelerinin en çok dikkat çeken ve isabetli analizlerini yapan bu haber portalının devam eden lig maçlarında ki analizlerinin ortaya çıkması çarpıcı sosyal medya tartışmalarına da sahne oldu. Ardından geçtiğimiz hafta sonu ezeli rakipleri Galatasaray ile karşı karşıya gelmelerinin öncesinde sitede yer alan analizler ise bu maçın BJK için bir kader maçı olduğunun ve moral ve motivasyon açısında ligin kalan süresi için büyük önem taşıdığını vurgulamıştı. Maç sırasında da canlı anlatım ve radyo yayını ile taraftarlarına sunum yaptıktan sonra maç bitiminde atılan manşette çok konuşuldu.

BJK Galatasaray Derbisi Sonrası Kartalnews.com’dan Çarpıcı Başlık

BJK Galatasaray derbi karşılaşmasının canlı anlatımı ve radyo yayını ile birlikte haber sitesi üzerinde anlatılarak taraftara sunumu yapıldı. Maç sırasında yaşanan enfes mücadele ortamının dakika dakika yansıtılması taraftardan büyük beğeni topladı. Ardından maçın bitiminde atılan “Sahada Aslan Parçalayan Bir Kartal Vardı” başlığı ile sosyal medya üzerinde yeniden çok konuşuldu. Yapılan resimli paylaşımlardan daha çok ilgi gören bu haberin asıl konusu ise Süper Lig’e muhteşem bir geri dönüş yapan ve ezeli rakibi kendisinden 6 puan farkla öndeyken zirve yarışını alt üst eden bir galibiyet alarak kendinden bahsettiren bir Beşiktaş konuşulmasıydı.

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi RB Leipzig Maçı Gündemde

Beşiktaş, Çarşamba günü oynayacağı Şampiyonlar Ligi G Grubu son karşılaşması olan RB Leipzig maçı için Almanya’ya gitti. Takım içerisinde keyiflerin yerinde olduğu ve futbolcuların motivasyonlarının yüksek olduğu görülüyor. Caner Erkin’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı “Gülünce geçer her şey” paylaşımı da büyük bir beğeni topladı. Kulüp yönetimi tarafından taraftarlara maça gelmeyin uyarısı çok konuşuldu. Lyon maçında sahada çıkan olaylar göz önüne alınarak olası bir problemde kulüp yönetimine büyük cezalar kesilerek takımı ve kulübü sıkıntıya sokmamak için bu kararın alındığı söylendi. Maç Çarşamba akşamı Kartalnews.com üzerinden canlı olarak anlatım ve radyo yayını ile naklen verilecek.