Beşiktaş Belediyesi’nin diyalog etkinliğine FETÖ benzetmesi!

Beşiktaş Belediyesi’nin diyalog etkinliğine FETÖ benzetmesi!
13 Aralık 2017 10:30

CHP’li Beşiktaş Belediyesi, Şeb-i Arus ve Noel’i birlikte kutlamaya kalkarak yeni bir rezalete imza attı. FETÖ taktiğini hatırlatan etkinlik, gelen tepkiler üzerine iptal edildi.

 

 

FETULLAH TAKTİĞİ

 

CHP’li Murat Hazinedar’ın başkan olduğu Beşiktaş Belediyesi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla büyük bir rezalete imza attı. Paylaşımda, “13 Aralık akşamı düzenleyeceğimiz Noel ve Şeb-i Arus etkinliğimize davetlisiniz” denildi. Paylaşımın görselinde de Noel ağacı ve Semazen birlikte kullanıldı.

 

13gs10-Beşiktaş-Belediyesi

 

FETÖ PROJESİNİ HATIRLATTI

 

Ancak bu etkinliğe Mevlana Celaleddin Rumi hazretlerinin alet edilmesine, sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı. Twitter kullanıcıları, terör örgütü FETÖ’nün ‘Dinler Arası Diyalog’ projesine atıfta bulunarak, Beşiktaş Belediyesi’nin bu projeyi devam ettirme gayreti içinde olduğunu vurguladılar.

 

1

2

 

TEPKİ MESAJLARI YAĞDIRILDI

Bir Twitter kullanıcısı, Mevlana’nın “Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol” sözünü paylaşırken, diğer bir kullanıcı ise, “Şaka değilse ruh hastasısınız, o da değilse diyalogcu FETÖ’cüsünüz” mesajını yazdı. Bazı kullanıcılar da “Bu nasıl bir terbiyesizliktir”, “Aklınızı mı yitirdiniz?”, “Noel ağacı ve Mevlana. Ne alakası var?”, “Sizi kınıyorum. Yılbaşını kutlayacaksanız kutlayın sizin tercihiniz. Ancak dinimizin önemli bir şahsiyetini ve onun aziz hatırasını bu şekilde hoyratça kullanamazsınız. Buna hakkınız olamaz” mesajlarıyla tepki gösterdi. Tepkiler üzerine etkinliğin iptal edildiği duyuruldu.