Berna Laçin’in attığı Sneijder Tweet’i tepki çekti

Berna Laçin’in attığı Sneijder Tweet’i tepki çekti
29 Mart 2015 08:00

Oyuncu Berna Laçin’in, Hollanda-Türkiye maçında Sneijder’in golünden sonra yazdığı “Sneijder’in ‘çocuğu koyduk’ hareketi ayıptır” tweet’i tepki çekti.

 

 

Oyuncu Berna Laçin’in gafı twitter kullanıcılarını kızdırdı. Laçin, Hollanda – Türkiye maçının son dakikalarında attığı golden sonra topu karnına sokan Sneijder’i hedef aldı.

 

 

Tecrübeli oyuncu, eşi Yolanthe’nin hamile olması sebebiyle bu hareketi yapan Sneijder için “Çocuğu koyduk hareketi ne ayıp ya! Hem kadınlara hem yaşayıp etmeğini yediğin ülkeye hem takım arkadaşlarına hakaret!” yazdı.

 

 

berna-lacin-in-attigi-sneijder-tweet-i-tepki-7131316_769_m

 

 

TEPKİ MESAJLARI GELDİ

 

 

Laçin’in bu tweet’inin ardından bazı taraftarlar, Berna Laçin’e Sneijder’in eşinin hamile olduğunu anlatırken bazıları ise tepki gösterdi. Ünlü oyuncu, bu mesajların ardından hatasını anladı ve bir nevi özür mesajı yayınladı:

 

 

“Sneijder’in karısı hamileymiş ya amma kızmıştım hani bize gol attı ya çıkaramadım hıncımı. Sildim sildim şştt, kızgınım zaten o kadar olur. Her mevzuyu 30 saniye içinde fener-gs mevzuuna bağlayan küfürbaz hanzolara iyi spamlar, Yolanthe’ye hayırlı evlarlar dilerim.”

 

1