Berk Coşkun

Berk Coşkun
13 Temmuz 2020 15:50

Son zamanlarda özellikle popülerliğini arttırıp konuşulan isimlerden bir tanesi de Youtuber Berk Coşkun. 1996 yılının Ekim aylarında Bulgaristan’da doğan ve 24 yaşında olan Berk Coşkun henüz 8 yaşında iken ailesiyle beraber Türkiye’ye taşındı. Genel itibariyle Türkiye ve Bulgaristan’da yaşayan Berk Coşkun bunun da dışında hayatının bazı bölümlerini Kazakistan, Ukranya ve Gürcistan gibi ülkelerde geçirmiştir.

 

 

Annesinin kendisine aldığı org ile müziğe atılan Berk Coşkun henüz küçük yaşlarında piyano çalmaya başlamıştır. Geçen zaman ile birlikte Youtube kanalına yüklediği coverlar ile daha çok tanınamaya başlayan sanatçı 1 milyona aşkın aboneye ulaşarak popülerliğini bir hayli arttırdı. Ayrıca ünlü şarkıcı Ziynet Sali ile Hadi Hoppalara adlı müzik için beraber bir çalışma yürütmüştür. Feride Hilal Akın ile de bunun dışında beatbok çalışmasında bulundular. Link aracılığı ile şarkılarını mp3’e çevirebilirsiniz kolayca cep telefonunuza indirebilirsiniz Youtube Mp3 Dönüştürücü

 

1.83 boyunda olan Berk Coşkun akrep burcuna sahip. Saç rengi sarı olan sanatçının gözleri mavidir. Ayrıca Bersu Coşkun adında bir kız kardeşi de bulunmaktadır. Genel itibariyle en çok para harcadığı durumun yemek olduğunu belirten sanatçı yemek seçiminde kararsız ve titiz olduğunu belirtmiştir. Bunun dışında hayattaki en büyük korkusunun bu hayatta ailesini kaybet olduğunu da söylemiştir. Farklı spor dallarına da merak duyun sanatçı özellikle de bu karantina sürecinde fitness ve ağırlık çalışmalarına daha çok zaman ayırmaktadır. Gülben Ergen ve Tuğçe Kandemir gibi ünlü kişilerin de hesabında kendisinin videoları hala da yer almaktadır.

 

2019’un Mart’ında Kubilay Karça ile beraber sözlerini de beraber hazırladığı “Daha Yeni Başladı” isimli şarkıyı hayranlarıyla buluşturdu. Olumlu dönütler alan sanatçı sosyal medya hesaplarından bu dönüşlerden memnun olduğunu da bildirmiştir. Ayrıca müzik ve de düzenlemesinin de kendisine ait olduğunu ayrıca dipnot şeklinde belirtmiştir.

Kaynak: mp3 indir