Bebek Saç ve Vücut Şampuanı Neden Gerekli?

Bebek Saç ve Vücut Şampuanı Neden Gerekli?
15 Ekim 2020 23:26

Bebekler, bu dünyanın belki de en saf en temiz en naif canlılarıdır. En sert olan kişiler bile bir bebeğin karşısında, onların saflığı ve tatlılığı karşısında çözülür, yumuşar. Bu denli özel, güzel, saf ve temiz olan bebekler doğal olarak tüm bunlarla beraber biraz daha hassas, biraz daha narin olurlar. Dolayısıyla bebeklerde kullanılması gereken bazı ürünler sadece onlara özel olmalıdır.

 

Hijyen hepimiz için gerekli olan bir olgu. Kişi ve toplum sağlığı açısından kişisel hijyene dikkat etmek birçok virüsün yayılmasına engel olur, birçok bakteriyi de öldürür. Doğal olarak bebeklerin de hijyeninin sağlanması çok önemlidir. Bunu kendileri sağlayamayacağı için yetişkinlere burada çok büyük sorumluluk düşüyor.

Öncelikle bebeklerin yetişkinlere göre çok daha hassa, narin ve nazik bir yapıda olduğunu göz önünde sürekli bulundurmak gerekiyor. Buradan çıkarmamız gereken bebeklerde kullanılan ürünler yetişkin ürünleri olmamalı. Çünkü belli kimyasallar içeren hijyen ürünlerinin yetişkinler için olanları bebeklerin cildine, saçına, gözüne genel olarak sağlığına zarar verebilir, bebekler bu ürünler yüzünden vücutlarında tahrişi hissedebilir.

Sağlıklı bir şekilde bebeklerin hijyene kavuşması için ise bebek saç ve vücut şampuanları kullanılması gerekiyor. Bebek şampuanları bebeklere özel olarak hazırlanıyor. Bu şampuanlarda kullanılan koku ve renk verici maddelerin özenle ve dikkatle seçiliyor. Bu şampuanlar ayrıca klinik olarak alerji ve toksisite testlerden geçirilen ürünlerdir.

Bebek şampuanları göz yakmaz, cildi kurutmaz ve kolay durulanır. Bebeklerin hassas cildine özel olarak üretilen bu şampuanları ile bebeklerinizin hem sağlığı korunur hem de bebekler banyo keyfi yaşayarak daha huzurlu ve mutlu hissederler.

Bu noktada doğru ve güvenilir bir bebek şampuanı bulmalı ve bebeğinize düzenli olarak bu şampuan aracılığı ile banyo yaptırmalısınız.

Günlük kullanıma uygun Biobaby Saç ve Vücut Şampuanı, içeriğindeki probiyotikler ile bebek cildinin doğal florasını korur ve doğal nem faktörlerini destekler. Alman Papatyası cildi nemlendirir, temizler ve yatıştırır. Biobaby Saç ve Vücut şampuanı bebeğinizin ıslak vücuduna ve saçına masaj yaparak az miktarda uygulanmalı ve bol su ile durulanmalıdır.