BCAA Grup Aminoasidi ile Enerji Sağlama

BCAA Grup Aminoasidi ile Enerji Sağlama
27 Kasım 2017 16:20

Aminoasit proteinin yapı taşı olarak adlandırılıyor. Protein ile vücudunuzun hacim kazanması sağlandığından, amino asit kullanımının da gerektiği ortaya çıkmaktadır. BCAA Grup Aminoasidi ile enerji sağlamak üzere bu ürünü kullanabilirsiniz. Spor öncesinde kullanmanız halinde daha uzun süre spor yapmanız ürünün verdiği enerji sayesinde olacaktır.

 

 

BCAA Grup Aminoasidi Ürünleri ve Detayları

Aminoasitler arasında olan BCAA Grup Aminoasidiçeşitler ile piyasada yer alıyor. Kullanımı için size en uygun olanını aşağıda verilmiş olan seçeneklerden seçebilirsiniz. Özelliklerini ve kullanımlarını dikkate alarak seçiminizi yapabilirsiniz. Çok fazla çeşitleri bulunduğundan, Aloprotein sitesinden çeşitlerini inceleyip hangi ürünü kullanacağınıza sunulmuş ayrıntılı bilgiler dahilinde karar verebilirsiniz.

-Grenade BCAA

Grup amino asitlerini almanız için kullanabilecek olduğunuz ürünlerde biridir. Lösinamino asitleri bulunduran bu ürün ile sporcuların günlük BCAA ihtiyacı karşılanacaktır. Kullanımı başlangıç seviyesi, orta seviye ve ileri seviye için uygundur diyebiliriz.

  • Başlangıç Seviyesi: Bu seviyede olan sporcu spordan 30 dakika önce 5 kapsül alabilir. Spor yapmadığınız günler için 5 kapsül sabah uyandığınız gibi alınabilir.
  • Orta Seviye: Spor yapmadan 30 dakika önce 5 kapsül alınabilir. Sonrasında ise 5 kapsül daha kullanılabilir. Antranman olmayan günler içinde 5 kapsül alınabilir.
  • İleri Seviye: Antrenmana 30 dakika kala 5 kapsül alabilirsiniz. Antrenman sonrasında da 5 kapsül alarak, takviye yapabilirsiniz. Spor yapmadığınız günlerde de aynı şekilde uyanmadan 5 kapsül alınabilir.

-BpiSport BCAA

Toz formda olan bir üründür ve içinde yüksek oranda BCAA vitamini bulunur. Bunun yanında CLA’dan oluşan amino asit çeşitlerinin ve glutaminin yoğun olarak bulunduğunu söyleyebiliriz. BCAA Grup Aminoasidi ile enerji sağlamak ve sporunuzun takviye ile tamamlanmasını sağlamak adına bu ürünü aşağıda verilmiş talimatlara uyarak kullanabilirsiniz.

  • Başlangıç Seviyesi: Spor öncesi ya da spor sırasında 1 servis ürü ile 350 ml suyu karıştırarak tüketebilirsiniz.
  • Orta Seviye: Spor öncesi veya sonrası başlangıç seviyesindeki gibi kullanabilirsiniz.
  • İleri Seviye: Bu seviye içinde aynı kullanım sıklığı uygun oluyor. Karışım 1 servis ile 350 ml suyun karıştırılması ile oluyor.