BBP’de silahlı bıçaklı kanlı kavga

BBP’de silahlı bıçaklı kanlı kavga
25 Temmuz 2014 13:27

Büyük Birlik Partisi(BBP) Çankaya İlçe Başkanı, eski Sincan İlçe Başkanı ile kardeşinin saldırısına uğradı. Silah ve bıçakla yaralanan ilçe başkanı tedavi altına alındı.

 

 

İddiaya göre sabah saatlerinde partinin Çankaya Tunus Caddesi’nde bulunan Çankaya İlçe Başkanlığı’na gelen eski BBP Sincan İlçe Başkanı Mustafa S. ve kardeşi Salih S, Başkan Alaattin Öztel’in makamına girdi. Burada çıkan tartışmada Mustafa S. ve kardeşi Salih S., başkan Öztel’i bıçak ve silahla yaraladı. Saldırganlar ardından da geldikleri otomobile binerek olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

 

HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

 

Karnında bıçak, bacağında ise silahla yaralanan Öztel, partililer tarafından Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Öztel’in hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Olayın duyulmasının ardından çok sayıda terör, asayiş ekipleri olay yerine gitti. Makamda inceleme yapılarak deliller toplandı.

 

 

OLAYDAN BİR SAAT SONRA YAKALANDILAR

 

 

Kaçan saldırganlar için de arama başlatıldı. Zanlıların binaya giriş ve çıkışları da güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerden alınan fotoğraflar ile aracın plakası tüm birimlere bildirilerek saldırganların yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldı. Şehir dışına kaçmak isteyen saldırganların içinde bulunduğu araç çevre yolu Bağlıca Bulvarı’nda polis barikat kurarak durdurdu. Saldırganlar gözaltına alınırken suç aleti silahta araçta ele geçirildi.

 

 

SİYASİ YÖNÜ YOK

 

 

Saldırı, Cumhurbaşkanı Çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nu destek kararı almasından sonra çalkantılı günler yaşayan BBP’ye çevirdi. Ancak yapılan çalışmalarda saldırının siyasi değil alacak-verecek meselesinden kaynaklandığı öğrenildi.

 

 

Kaynak: Hürriyet / Fevzi Kızılkoyun