Baykal’ın sağlık durumu ile ilgili hastaneden açıklama geldi!

Baykal’ın sağlık durumu ile ilgili hastaneden açıklama geldi!
16 Ekim 2017 11:44

Eski CHP Genel Başkanı, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı

 

 

HASTANEDEN AÇIKLAMA: SOL KOL VE BACAKTA HAFİF GÜÇSÜZLÜK VAR

 

 

Ankara Üniversitesi Hastanelerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bahaddin Güzel, “Sol kol ve bacakta hafif güçsüzlük var. Yoğun bakımdaki tedavi sürüyor, bundan sonraki süreci de daha sonra söyleyebileceğiz. Tıkanıklık açıldı, bunların düzelmesini bekliyoruz. Şu anda cerrahi operasyonluk bir durum yok. Bu tür durumlarda hayati tehlike her zaman bir miktar vardır ama şu anki durumu, bilinci açık.

 

 

ANKARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ’NDEN AÇIKLAMA

 

 

 

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Habertürk TV’ye yaptığı açıklamada, “Sayın Baykal, sabaha karşı hastanemize gönderildi. Beyine giden bir damarda tıkanma söz konusuydu. Derhal ekipler müdahale ettiler. Pıhtıyı çıkardılar ve oraya bir stent uyguladılar. Kan azalan bölgeye kan gitmeye başladı. Şu anda damar açık, kan akışı normal. İlaç tedavisi uygulanıyor. Kendisinin şu anda da bilinci açık. Geç olsaydı önemli sıkıntılar çıkabilirdi. Biz umutluyuz. Sayın Cumhurbaşkanımız da sayın Başbakanımız da yakından takip ediyorlar. Telefonla aradılar.” dedi.