Baykal da ‘Muharrem İnce’ dedi!

Baykal da ‘Muharrem İnce’ dedi!
3 Şubat 2018 08:44

Bugün başlayacak CHP büyük kurultayında ilk gün Genel Başkanlık seçimi var.

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

Kurultaya saatler kala CHP’de saflar netleşmeye başladı.

 

 

Halen Almanya’da tedavisi süren Deniz Baykal’ın yarın başlayacak kurultaya katılamayacağı, Almanya’daki tedavisinin Şubat sonu ya da Mart başı tamamlanarak Türkiye’ye dönebileceği belirtildi.

 

Deniz Baykal’ı Almanya’da tedavi gördüğü hatanede önceki ay ziyarete giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP eski Lideri Deniz Baykal’ın kabul etmemesi nedeniyle görüşemediği günlerce konuşulmuştu.

 

CHP eski Lideri Deniz Baykal’ın 8 seçimdir CHP’de başarısız olan Kemal Kılıçdaroğlu’na kurultay öncesi destek mesajı taşıyacağı için Almanya’da tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyaret etmek isteyen CHP Geneel Başkanı Kılıçdaroğlu ile görüşmek istemediği kulislerde konuşulmuştu.

 

H&H olarak yaptığımız araştırmaya göre, bugün başlayacak CHP kurultayında CHP’nin önceki Genel Başkanı Deniz Baykal ekibine verdiği talimatla Yalova milletvekili ve Kılıçdaroğlu’nun en güçlü rakibi Muharrem İnce’ye destek olunması kararını iletti.

 

 

 Not: Deniz Baykal’ın en yakınındaki isimlerden öğrendiğimize göre kendisinin sağlık durumu iyi. Halkın Habercisi olarak büyük devlet adamı Baykal’ın kritik süreçten geçtiğimiz bugünlerde Türkiye’ye dönmesini ve çalışmalarına başlamasını özlemle bekliyoruz.