Batıkent ve Yenimahalle İmplant Merkezi

Batıkent ve Yenimahalle İmplant Merkezi
27 Ağustos 2020 08:38

Hem sağlık hem de kozmetik açıdan eksik dişler size günlük yaşantınızda oldukça problemler yaratabilmektedir. Fakat tıpta teknolojinin ilerlemesi sonucu titanyumdan yapılan vidalar sayesinde yeni bir diş kökü imkanı sağlanmakta ve yerine kalıcı diş protezlerinin takılması ile bu sorun ortadan kalkmaktadır. Blinen köprü ve takma diş tedavileri yerine implant tedavisi uygulaması ile kalıcı diş protezlerine sahip olabilecek ve eski yöntemlerin verdiği kesilme, küçültme gibi bir çok sorunu ortadan kaldırabileceksiniz.

 

Diğer sağlıklı dişlere zarar vermeden uygulanan implant tedavisi ile sağlıklı bir şekilde yemek yiyebilecek, konuşabilecek ve hatta en sert gıdaları bile kendi dişlerinizle yermiş gibi bir hisse sahip olabileceksiniz. Doğal dişlere benzemenin ötesinde, uygulamanın yapılacağı kişinin eksik diş sorununu ortadan kaldıracaktır. Ankara implant uygulaması ile sizde sağlıklı diş yapınız ile gülümsemelerinizin keyfini çıkarabilmek adına http://dentostim.com.tr/ adresini ziyaret edebilir ve tedavi sürecinizin başlamasına bir adım atabilirsiniz.

 

İmplant Uygulamasının Avantajları

 

İmplant uygulamasının pek çok avantajları bulunmaktadır. Estetik açıdan oldukça doğal bir diş görünümüne sahiptir, diğer tedaviler de uygulanan yandaki dişleri kesme, küçültme gibi işlemlere gerek kalmaz, rahatlıkla yemek yiyebilir, takma protezlerin hareketli olması açısından konuşma da zorluk yaşanmasından kaynaklı problemlerden dolayı implant uygulamasında böyle bir sorun yaşanmamakta ve komşu dişlerin zarar görmemesi açısından uzun ömürlü kullanım sağlamaktadır. Daha pek çok avantajları sayesinde implant uygulaması ile sağlayabilmeniz için Batıkent implant uygulama merkezinden destek alabilir sizde uygun imkanlardan faydalanabilirsiniz.

 

İmplant Tedavisi Ağrılı Bir Tedavi mi?

 

Özel bir klinikte kaybetmiş olduğunuz dişlerinizi geri kazanabilmek adına implant uygulaması tedavisi yaptırmanız sağlıklı bir diş yapısına sahip olabileceğiniz anlamına gelmektedir. Bununla birlikte cerrahi bir işlem gerektiren implant uygulaması öncesinde hastanın durumuna bağlı olarak lokal anestezi gerektirmektedir. Cerrahi işlem boyunca hasta ağrı ve sancı hissetmez ve işlem sonunda ise hasta bir kaç gün hafif sancılar yaşayabilmektedir.

Bu ağrılar normal olmakla birlikte dayanılması güç ağrılar değildir. Sizde uygun imkanlar doğrultusunda implant uygulaması gibi tedavilerinizi Yenimahalle implant uygulama merkezinden kolaylıkla yaptırabilirsiniz.