Basketbol Topunda Dayanıklı Malzeme Kullanımı

Basketbol Topunda Dayanıklı Malzeme Kullanımı
17 Şubat 2019 14:58

Basketbol topu seçiminde, belli özelliklere sahip olması beklenmektedir.  Ağırlığı, 500-570 gram arasında, çevre boyutunun da yetmiş beş santimetre olması gerekir. Ayrıca, zıplama özelliğinin de belli bir yüksekliğe çıkması, önemlidir.

 

Basketbol Topu Alırken Önemli Detaylar

 

Basketbol topu alırken, oyunun kalitesini bozmayacak, sorun yaratmayacak, ürün olması önemlidir. Zıplama mesafesi, uygun ebatlarda olması önem taşımaktadır. Ayrıca, basketbol topunun, yapıldığı malzemenin sağlam olması da dayanıklılığı açısından tercih edilmektedir. Lescon Mağazası, spor giyimde olduğu kadar, spor malzemelerde de kaliteli ürün sunmaktadır. Markanın, basketbol toplarında, farklı renkler bulunmaktadır. Bu da oynayan kişiler için, görsel zenginlik sunmaktadır. Renklerde öne çıkan tonlar şu şekildedir: Gri, kırmızı, kahverengi, turuncudur.

 

Basketbol Toplarındaki Çeşitlilik

 

Lescon Markası, basketbol toplarında, farklı kesimlere hitap edecek modeller, tasarlamıştır. Özellikle, üzerinde yer alan numaralar, bu sebepten sınıflandırılmıştır. Basketbol topu üzerinde yer alan, pütürlü yüzeyin işlevi de topun kaymasını önlemektir. Kaliteli bir basketbol topu ile zevkli oyunlar oynanabilmektedir. Markanın https://www.lescon.com.tr/basketbol-topu/  sitesi, ürün zenginliği sunmaktadır.