Başbakanlık Kaçak Saray’a taşınıyor

Başbakanlık Kaçak Saray’a taşınıyor
17 Aralık 2014 14:53

Ankara kulislerinde konuşulanlara göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Başbakanlık yetkilileri ile Erdoğan tarafından görevlendirilen bazı isimler arasında çok gizli bir toplantı gerçekleşti.

 

 

İddialara göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verimliliği arttırmak ve hizmet kalitesini daha da yükseltmek için Başbakanlık birimleri ile Cumhurbaşkanlığı birimlerinin bir arada olmasında fayda gördüğü ve bu nedenle Başbakanlık binasının da Atatürk Orman Çiftliği’ndeki yeni yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayına taşınması için bir çalışma başlatıldı.

 

 

Rotahaber’in edindiği bilgiye göre; Başbakanlık binasının Saray’da nereye ve ne şekilde taşınabileceği konusunda ise Cumhurbaşkanlığı yetkilileri ile Başbakanlık yetkililerini şu sıralar ortak bir çalışma yürüttükleri öne sürüldü.

 

 

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın siyasi danışmanlığını yürüten Binali Yıldırım’ın açıkladığı Erdoğan’ın yönetmesi beklenen 5 Ocak’taki Bakanlar Kurulu toplantısında Başbakanlık binasının taşınması ile ilgili gerekli kararların da alınması sağlanacağı iddia edildi.

 

 

Öte yandan Başbakanlık binasının Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na taşınması halinde de Saray’daki tüm denetimlerin Cumhurbaşkanlığına bağlı olacağı kulislerde konuşulan bilgiler arasında…

 

 

Kaynak: Rota Haber