Başbakan’ın sağlık durumu

Başbakan’ın sağlık durumu
29 Mayıs 2012 10:59

Sayın Erdoğan’nın sağlık sorunlarını ve buna bağlı olarak ameliyat olduğunu biliyoruz. Tedavisinin iyi yapıldığı da çalışma temposundan anlaşılıyor.
Umuyorum ki bir şeyi kalmamıştır. Başbakanın sağlık durumu derken fiziksel sağlığından söz etmeyeceğim. Dikkatinizi Sayın Erdoğan’ın ruh sağlığı üzerine çekmek istiyorum.

En az üç çocuk yapın.
Her kürtaj bir Uludere’dir.
Bunlar nekrofilidir, yani ölü sevicilerdir.

Bu cümleler son zamanlarda Sayın Başbakanın çeşitli yerlerde açıkladığı düşünceleridir. Dikkat edilirse bu düşünceler hep cinsellik çağrıştırmakta, çağrıştırmanın ötesinde içermektedir.

Psikologlar, insan hangi konuda takıntılıysa hep ondan konuşmak ister, der. Gerçekten de öyledir. Çevremizde her karşılaştığımızda aynı konuyu konuşan çok tanıdıklarımız vardır. Takıldıkları konu onların tek konusudur ve sanki sizi de onun kadar ilgilendiriyormuş gibi hemen size ondan söz etmeye başlar. Nezaketen dinlemek durumunda olduğunuzu anlamaz bile. Geçenki karşılaşmanızda da aynı şeyleri size anlattığının farkında bile değildir. Takılmış plak gibi aynı şeyleri yeni şeylermiş gibi anlatır durur.

Sayın Erdoğan’nın cinsellik çağrıştıran konulardan ulu orta söz etmesi bir bilinçaltının dışa vurumu mudur, yoksa bir takıntı mıdır bilemeyiz. Onu konunun uzmanları araştırsınlar.
 
Konunun bizi ilgilendiren yanı ülkemizi yöneten başbakanın ruh sağlığının yerinde olup olmadığıdır. Çünkü onun sağlık durumu ve buna bağlı olarak aldığı kararlar hepimizi yakından ilgilendirmektedir.

[email protected]