Başbakan Erdoğan bayramı hastanede mi geçirdi?

Başbakan Erdoğan bayramı hastanede mi geçirdi?
12 Ağustos 2013 10:18

Başbakan, bayram namazının ardından ortadan kayboldu.

Bayramı İstanbul’da geçireceği söylenen ancak cuma namazına dahi gitmeyen Erdoğan’ın rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

Başbakan Tayyip Erdoğan, bayram namazının ardından gözlerden kayboldu. Her yıl arefe günü anne ve babasının mezarını ziyaret eden Erdoğan, bu yıl geleneği bozdu ve birkaç gün önce ailesinin kabrine gitti. Ardından arefe günü AKP İstanbul il teşkilatında partililerle bayramlaşan Erdoğan, ilk gün Süleymaniye Camisi’nde bayram namazı kıldıktan sonra ortadan kayboldu. Cuma namazı için bile evinden çıkmayan Erdoğan’ın Çamlıca Kısıklı’daki evinin önünde gazeteciler bayram boyunca nöbet tuttu.

5 GÜN TEDAVİ GÖRDÜ

Bayram namazından çıktıktan sonra tatil için Rize’ye gideceği belirtilen Erdoğan, buraya da gitmedi. YURT, üç gündür kendisinden haber alınamayan Başbakanın nerede olduğunu araştırdı. YURT’a bilgi veren güvenilir kaynaklar Başbakanın rahatsızlandığını ve bayram boyunca hastanede yattığını öne sürdü. Geçen ay da ailesiyle birlikte İzmir’in Urla İlçesi’nde tatil yaptığı haberlerine dikkat çeken kaynaklar, “Başbakanın Urla’da tatil yapacağı açıklanmıştı. Ancak rahatsızlanarak İstanbul’daki Medipol Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada 5 gün tedavi gören başbakan daha sonra taburcu edildi” dedi.

BAYRAMDA DA HASTANEDE

Bir süredir kolon kanseri tedavisi gören Erdoğan’ın durdurulamayan ishal nedeniyle 5 gün boyunca tedavi gördüğü belirtildi. Tatildeki tedavinin ardından bayramda da gazetecileri atlatmayı başaran Erdoğan’ın yine hastaneye kaldırıldığı öne sürüldü. Her bayram, çeşitli ziyaretlerde bulunan ve yoğun bir program yapan Erdoğan’ın bu bayram ortadan kaybolması da gelen bilgileri doğruladı.

Erdoğan, daha önce de iki kez kolon kanseri tedavisi için Üsküdar’daki Medipol Hastanesi’ne yatmış ve hastanenin 5. katında tedavi görmüştü. Tedavi süresince hastanenin 5. katına çıkan tüm merdiven ve asansörlerin kapatılması ise dikkat çekmişti.

Yurt Gazetesi