Baş döndürücü trafik devam ediyor! Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ile görüştü…

Baş döndürücü trafik devam ediyor! Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ile görüştü…
11 Aralık 2018 09:39

Son olarak haftasonu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir araya gelmiş ancak görüşmede Balıkesir ve Ankara ileri ile ilgili bir tıkanma yaşanmıştı.

 

 

Krizin aşılması için çözüm arayışı iki gün boyunca sürdü. Her iki parti adına görüşmeleri yürüten genel başkan yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ile Koray Aydın Pazar günü yeniden başladığı çözüm arayışına pazartesi günü de devam etti.

YAVAŞ İSMİNDE ANLAŞTILAR

İlk olarak Pazartesi günü, sabah saatlerinde bir araya gelen Salıcı ve Aydın, TBMM’deki Bütçe görüşmeleri sürerken, akşam saatlerinde bir kez daha buluştu. Bu görüşmede Ankara’da Mansur Yavaş’ın İYİ Parti’den aday olması, CHP’nin de bu adayı desteklemesi konusunda uzlaşıldı. Konu liderlere iletildi.

YAVAŞ KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Bütçe görüşmeleri için TBMM Genel Kurulu’nda bulunan Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde Meclis’teki makam odasına geçti. Kılıçdaroğlu burada Salıcı ve Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile bir süre görüştü. Ardından TBMM’den ayrılan Kılıçdaroğlu’nun Genel Merkez’e geçerek burada Yavaş ile bir araya geldiği öğrenildi.

 

Rifat Başaran / Hürriyet

 

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/mansur-yavas-kilicdaroglu-ile-gorustu-iyi-partiden-adayligi-reddetti-41047419