Barış Manço’nun şarkılarını çocukları söyledi

Barış Manço’nun şarkılarını çocukları söyledi
2 Şubat 2015 15:18

Barış Manço ölümünün 16. yılında Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen bir etkinlikle anıldı. Etkinlikte, Kurtalan Ekspres ve Moğolların sahneye çıkarken, Cem Karaca’nın oğlu Emrah ve Barış Manço’nun oğulları Doğukan ve Batıkan Manço birlikte babalarının şarkılarını söyledi.

 

 

Ünlü sanatçı Barış Manço ölümünün 16. yılında Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikle anıldı. Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde yapılan anmaya, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Lale Manço, Barış Manço’nun oğulları Doğukan ve Batıkan Manço, yazar Sunay Akın katıldı. Gecede konuşan Sunay Akın, “Geçtiğimiz yüzyılda sanatın her alanında 10 sanatçı seçilecek deseler bir tanesi benim için Barış Manço’dur” dedi. Geceye katılan Cahit Berkay ise Barış Manço ile ilgili anılarını paylaştı.

 

 

Barış Manço müzesi için Kadıköy Belediyesi’ne de teşekkür eden Lale Manço Ahıskalı, “Burada seneler boyunca artan sizleri görmek bizi inanılmaz heyecanlandırıyor. Her gün biraz daha çok sizlerle oluyoruz ne kadar mutluyuz anlatamam” dedi.

 

 

OĞLULLAR BABALARININ ŞARKILARINI SÖYLEDİ

 

 

Kurtalan Ekspres ve Moğollar’ın Barış Manço için şarkılar söylediği gecede duygusal anlar yaşandı. Bunlardan biri de Cem Karaca’nın oğlu Emrah ve Barış Manço’nun oğulları Doğukan ve Batıkan Manço’nun birlikte sahneye çıkması oldu. Karaca ve Manço’nun oğulları birlikte babalarının şarkılarını söyledi.