Bankaların Güncel Taşıt Kredisi Faiz Oranları

Bankaların Güncel Taşıt Kredisi Faiz Oranları
16 Mayıs 2018 12:07

Bankalar, hayal ettiğiniz arabayı almanız için sunduğu taşıt kredisi ile müşterilerine büyük kolaylık sağlıyor. Türkiye’de yer alan tüm bankalar, taşıt kredisi kampanyaları düzenleyerek müşteri kazanmak için büyük bir rekabet içerisine girmiş durumda. Gerek devlet gerekse de özel bankalar 48 ay varan vade imkanı ile gerçekleştirdiği bu kredi çeşidinde bazı bankaların sunduğu cazip faiz oranları ise büyük ilgi görüyor, bizde sizlere ülkemizde en uygun taşıt kredisi veren bankaları listeledik. Eğer sizde araç almak istiyor ve en uygun faizli banka arayışı içindeyseniz listemize mutlaka göz atmalısınız.

 

 

Taşıt Kredisi Hesaplama Aracı İçin Tıklayın

Taşıt Kredisi Veren Bankalar
Faiz oranlarını incelediğimizde İş Bankası, Yapı Kredi, Halkbankası ve Vakıfbank şuanda gerek faiz oranları gerekse de vade imkanı ile taşıt kredisi alabileceğiniz en ideal bankalar arasında yer alıyor. Genel olarak baktığımızda taşıt kredisi için kefil gerekmiyor ancak çoğu banka aracı ipotekliyor ya da gelir belgesi istiyor, bu şartlar karşılandığı taktirde taşıt kredisi çekmeniz oldukça kolay bir hale geliyor. Ayrıca birçok banka taşıt kredisini hem 2. el hemde 0 KM araçlar için farklı faiz oranları ile sunuyor. Bireysel olarak ya da iş gereği alınan araçların ödemelerinde de farklı seçenekler dikkat çekiyor.

İş Bankası Taşıt Kredisi
48 aya varan vade ve %1,37 faiz oranı ile hızlı bir şekilde taşıt kredisi alabileceğiniz İş Bankası, ortalama %0,5’lik bir tahsis ücreti almaktadır. Banka ayrıca 5 yaşına kadar olan 2. el araçlar içinde aynı faiz oranları ile kredi vermektedir. İnternet şubeleri, mobil uygulama ve şubelerden başvuru yapabileceğiniz İş Bankası taşıt kredisi için detaylı bilgiyi buraya tıklayıp ulaşabilirsiniz.

Yapı Kredi Taşıt Kredisi
Bireysel krediler arasında en dikkat çeken bankalar arasında yer alan Yapı Kredi, sunduğu taşıt kredisi kampanyasındaki faiz oranı %1,36 ile %1,38 arasında değişiklik gösteriyor. Eğer ticari amaçlı alıyorsanız toplam masraf oranı bir hayli yükseliyor.

Halkbankası Taşıt Kredisi
Faiz oranı açısından %1,30 ile en düşük kredi veren bankaların arasında yer alan Halk Bankası ‘Yeşil Işık’ kampanyası ile 48 ay sabit faiz ile taşıt kredisi vermektedir. Örneğin 10.000 TL kredi çektiğinizde 2 yıl sonunda toplam ödeyeceğiniz oran 11.042,76 TL olacaktır.

Vakıfbank Taşıt Kredisi
Kuruluş yılına özel taşıt kredisi kampanyası ile 2. El araçlarda %1,26’dan başlayan faiz oranları sunuyor.

Taşıt kredileri hakkında daha fazla bilgi almak için https://www.hizlinakitkredi.net/tasit-kredileri/ adresini ziyaret edebilirsiniz.