Bankalardan satılık emlak

Bankalardan satılık emlak
5 Ocak 2018 14:50

Bütçesi daire satın almaya yetmeyenler için güzel bir alternatif yöntem var. Bankalardan satılık emlak ilanlarına bakıldığında, satılık daire fiyatlarının daha uygun olduğu görülmektedir. Aldıkları krediyi bankalara ödeyemeyenlerin evleri, belli süre sonra bankaların mülkiyetine geçmektedir. Durum böyle olunca bankalarda borçlarını tahsil etmek için, bu evleri satılık ilan olarak piyasaya çıkarmaktadırlar.

 

 

Tüm bankaların satılık emlak ilanlarını en güncel şekliyle bankadan.net internet sitesinden inceleyebilirsiniz. Tüm ilanlar anlık olarak güncellenmektedir. Sadece satılık evler değil, satılık arsa, satılık emlak, satılık fabrika yani kısaca satılık emlak ile ilgili tüm alanlarda ilanları burada en güncel haliyle bulabilirsiniz.

 

Bankadan.net herhangi bir ev veya arsa satmaz, sadece sahibinden satılık ilanları size duyurur. Size kolaylık olsun diye tüm sahibinden satılık daire, sahibinden satılık arsa, sahibinden satılık emlak ilanlarını güncel fiyatları ile birlikte sizlere duyurur.

Bankaların mülkiyetlerindeki satılık ev, satılık emlak, satılık arsa sayısı güncel verilere göre takriben 11500 civarlarındadır.

Bunlardan 6246 sı daire, ev ve buna benzer konut, 2745 i işyeri ve yaklaşık 2435 tanesi de arsa, arazi ve bunlara benzer emlaklardır.

Mülkiyetinde en çok satılık emlak bulunduran bankalar Vakıfbank (2410 emlak), Halkbank (2047 emlak) ve Ziraat bankası(1839 emlak) dır.

En son güncel rakamlar, veriler ve tüm bankaların satılık emlak ilanları Bankadan.Net adresinde anlık olarak görülebilir.

Bu rakamlar aslında daha yüksektir, çünkü bankalar ellerinde bulunan gayrimenkullerin hepsini bir anda satışa koymuyorlar yada farklı alternatifler ile satma yoluna gidebilmektedirler.