Balayı tatilinde egzotik turlar

Balayı tatilinde egzotik turlar
2 Mart 2019 12:50

Balayı tatili yeni evli çiftlerin yeni hayatlarına başlamalarını temsil etmektedir. Oldukça stresli bir dönemden yeni çıkan çiftler bu yüzden hayal ettikleri bir balayı tatilini elde etmek istemektedir. Balayı için özel şekilde hazırlanan programları bulunan oteller, ziyaretçilerinin istedikleri gibi bir tatil geçirebilmeleri için tüm olanaklarını sunmaktadır.

 

 

 

Yeni evli çiftler için balayında otelde dinlenmek, farklı aktivitelere ya da turlara katılmak otellerin sunduğu organizasyonlar arasındadır. Bu alanda Kıbrıs otellerini tercih etmek, olanakların biraz daha artmasını sağlamaktadır. Çünkü deniz ve doğanın iç içe geçtiği Kıbrıs, özellikle konserler ile balayların daha iyi geçmesini garanti etmektedir.

 

Balayı Tatillerinde Çiftlere Özel Fırsatlar

 

Kıbrıs otellerinde sahneye çıkan sanatçılar yerli ve yabancı ünlü isimlerden oluşmaktadır. Ajda Pekkan’dan Sibel Cana kadar değişim gösteren isimler balayı çiftlerinin sevdikleri sanatçıları canlı olarak dinlemelerine olanak sağlamaktadır. Ayrıca otel tercihlerinde genellikle ilk sırada bulunan Elexus balayı için çiftlerine farklı sürprizler de hazırlamaktadır. Donanımlı tesisleri, farklı havuzları, spor imkânları ile tüm ziyaretçilerini en iyi şekilde ağırlayan Elexus, balayı çiftlerinin odalarını romantik bir şekilde tutmaya özen göstermektedir. Bunun için gül yaprakları ile süslenen yataklar, jakuzi, özel bornozlar, içecek ikramları, odaya servis edilen kahvaltılar tamamen balayı çiftlerine uygun şekilde hazırlanmaktadır. Üstelik balayı için Elexus oteli tercih eden çiftler, gece saatlerinde otelin Casino imkânından da faydalanabilmektedir.