Bakırköy Avukatı Mizgin Doğan

Bakırköy Avukatı Mizgin Doğan
10 Ağustos 2020 12:18

Bakırköy Avukatı Mizgin Doğan Türkiye’nin Mersin ilçesinde 9 Şubat 1990 tarihinde dünyaya gelmiştir. Akademik hayatına Özel İtalyan Evrim ortaokulunda başlayıp orada mezun olmuştur. Sonrasında ise İstek Vakfı Bilge Kağan Lisesine başlayıp oradan 2006 da mezun olmayı başarmıştır. Avukat Mizgin Doğan üniversite seviyesine geldiğinde ise Doğu Akdeniz Üniversitesini kazanıp oradan da mezun olma hakkını ve başarısını elde etmiştir. Yüksek Lisansı ise Bahçeşehir Üniversitesi Özel Hukuk alanında başlamıştır.

 

Avukat Mizgin Doğan ve Çalışma Arkadaşı

Avukatlık bürosunun sorumlusu olan Mizgin Doğan yanında bir de stajyer avukat olan Avukat Senem Gül çalıştırmaktadır ve davaları daha rahat gözetmektedir.

Neden Bakırköy Avukat Mizgin Doğan ?

Belirtmekte fayda olunan konu ise hayatımızın adalete bağlı olarak ilerlediği, ve en basitinden hukuk sistemi yasaları karmaşık olup bunlarında aralarında bir çok bölüme ayrıldığını dolayısıyla bir olay olsa bile mağdur veya mağdur değilseniz bile hakkınızı aramanız gereken merci de adliye sarayında veya herhangi bir adli savunmada bu hakları ancak ve ancak avukatlar aracılığıyla yapabilirsiniz. Buna ek olarak ta birçok davada veya herhangi bir işlemde arabulucuya ihtiyaç duyarız bunlar için de avukatlar gayet uygundur Bunun içinde birçok alanda profesyonelce çalışan Mizgin Doğan işini hakkıyla yapmaktadır.

Bakırköy Avukatı Mizgin Doğan’ın Baktığı Hukuk Alanları

Biliyorsunuz ki birçok meslek birçok bölüme ayrılır dolayısıyla bizler de hukuk sisteminde bir çok olayla karşı karşıya kalabiliyoruz yaşadığımız olaylar ise hangi konuda başvuracağımızla alakalı bize yol gösteriyor veya biz bilemiyorsak avukata danışmamız gerekiyor. İşte Avukat Mizgin Doğan’ın baktığı bölümler sırası ile şunlardır. İş Hukuku avukatlığı, Ceza Hukuku avukatlığı, Aile Hukuku avukatlığı, Ticari Hukuk ve Şirketler Hukuku avukatılığı, Miras Hukuku avukatlığı birçok alanda deneyime ve tecrübeye sahip olan Mizgin Doğan bir çok alanda ise vekaletname vererek bile size en faydalı ve adil olarak hizmet sunup güveniyle ve tecrübesiyle sizlere maksimum seviyede hak talep etmenizde yoldaşlık edecektir.