Bahçeli'den Ergenekon yorumu: "Talimat üzerine mahkeme düzenliyorsunuz."

Bahçeli'den Ergenekon yorumu: "Talimat üzerine mahkeme düzenliyorsunuz."
11 Ağustos 2013 22:11

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ergenekon Davası’nda eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un ömür boyu hapis cezası almasını eleştirerek, “Bugün, terörist başı ile Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Genelkurmayı terörist başı ilan edilerek özdeşleştirilirse, vay gene bu memleketin haline.

Şimdi çıkmış 2 tane akil, biz vicdanen rahat içindeyiz diyor, haydi oradan, talimat üzerine mahkeme düzenliyorsunuz” dedi.

Afyonkarahisar’ın Dinar İlçesi’nde bir dizi açılış ve etkinliğe katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tatarlı Belde Belediyesi’nin balkonundan halka seslendi. Bahçeli, yerel seçimlerde AK Parti’nin oy kaybına uğramasının AK Parti yöneticilerinin kendisine çeki düzen vermesini sağlayacağını söyledi. Adalet ve Kalkınma Partisi’ne hesap sorulacak yerin sandık olduğunu belirten Bahçeli, “Önemli bir kriz, kaos, kargaşa yaşayan bugünkü Türkiye’yi büyük tehlikelerden kurtarmak, bugünkü iktidardan kurtulmak için önünüze demokratik bir fırsat olarak başlangıçta mahalli idareler seçimleri gelmektedir. Onun için mahalli idareler seçimlerini önemsemeliyiz. Mahalli idareler seçimlerinde, sandığa mutlaka gitmeliyiz. 10 yıl 8 ayı aşkın süredir ülkeyi yöneten ve bugün bir kargaşaya sürüklenmiş olan Türkiye’nin bu sorumluluğunun hesabını verecek olan Adalet ve Kalkınma Partisi’nden hesap sorabilmenin bir ilk adımı olmalıdır. Mahalli idareler seçimleri önemlidir” diye konuştu.