Bahçeli’den Erdoğan’a ‘buzdolabı’ yanıtı

Bahçeli’den Erdoğan’a ‘buzdolabı’ yanıtı
11 Ağustos 2015 21:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Çözüm süreci şimdi buzdabında’ açıklamasına MHP lideri Devlet Bahçeli’den yanıt geldi.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter’daki resmi hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıt verdi. Daha önce de “çözüm süreci” tartışmalarıyla ilgili konuşan mesaj yazan Bahçeli, Erdoğan’ın “çözüm süreci buzdolabında” sözlerine de yanıt verdi. Devlet Bahçeli, şöyle konuştu:

 

Çözüm Süreci buzdolabına alınmış, öyle ifade ediyorlar. Asıl küllenmesi gereken süreçtir, çözümü buzdolabına kaldırmak bozulmasına önlemdir. Ülkeyi yöneten beyler; Türkiye terörün boyunduruğuna girdi, daha neyle meşgulsünüz? Anket yaptırıp seçim için fırsat kollamak da ihanettir.

bahcelitweetleri670

‘ŞU ANDA ÇÖZÜM SÜRECİ BUZDOLABINDADIR’

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’e Devlet Şeref Madalyası tevcih töreninde konuştu. Çözüm sürecinin şu anda buzdolabında olduğunu kaydeden Erdoğan, “Çözüm sürecini teröre meşruiyet kazandırma, şımartma teröre alan açma süreci olarak düşünmedik. Ama bunlar ne yazık ki, çözüm sürecini filan anlamadılar, anlamak istemediler. Öyleyse, şu anda bu buzdolabındadır. Çünkü yapılanlar açıkça ortadadır. Bu süreci, sorunları siyasetin meşru araçlarıyla çözmek isteyenlere, fırsat tanıma vesilesi olarak gördük. Hem terör örgütü, hem onun siyasi uzantısı olan parti bu imkanı değerlendiremedi” demişti.

 

Kaynak: Sözcü