Bahçeli’den ‘Cumhur İttifakı’ paylaşımı!

Bahçeli’den ‘Cumhur İttifakı’ paylaşımı!
9 Mayıs 2020 19:00

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın sosyal medyadan paylaştığı Bahçeli’nin 2011 yılına ait açıklamaları “Cumhur İttifakı dağılıyor mu” sorularını akıllara getirmişti. MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabı üzerinden gündeme ilişkin yaptığı açıklamada, “Türksüz dünya öksüz, Türksüz medeniyet ölümdür. Cumhur İttifakı her zorluğa, her zorbalığa inançla karşı çıkacak, karşı duracaktır” ifadelerini kullandı.

 

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın sosyal medyadan paylaştığı Bahçeli’nin 2011 yılına ait açıklamaları “Cumhur İttifakı dağılıyor mu” sorularını akıllara getirmişti.

 

MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın her türlü zorluğa karşı duracağını belirterek, “Türkiye geleceğin büyük ve güçlü ülkesidir. Yeni bir dünyanın kapılarını açacak anahtarlardan birisi de Türkiye Cumhuriyeti’nin elindedir. Türksüz dünya öksüz, Türksüz medeniyet ölümdür. Cumhur İttifakı her zorluğa, her zorbalığa inançla karşı çıkacak, karşı duracaktır” dedi.