MHP’li Yalçın bugün tarih vermeden paylaştı: Bahçeli’nin ‘tek başına iktidar’ mesajları 2011 yılındanmış

MHP’li Yalçın bugün tarih vermeden paylaştı: Bahçeli’nin ‘tek başına iktidar’ mesajları 2011 yılındanmış
9 Mayıs 2020 15:42

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2011 yılında kullandığı “Üç Hilal’in tek başına iktidarı artık bir zorunluluktur” ifadesini bugün yeniden paylaştı. Yalçın, bu mesajları tarih vermeden paylaşınca haber birçok yayın kuruluşunda ‘son dakika’ anonsuyla yayınlandı.

 

 

MHP Genel Başkanı Semih Yalçın, kişisel Twitter hesabında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2011 yılında yayınladığı bazı mesajlarını yeniden takipçileriyle paylaştı.

Yalçın’ın bu mesajları tarih vermeden paylaşması nedeniyle haber, birçok medya kuruşunda ‘son dakika’ olarak yorumlandı. Bahçeli’nin “Üç Hilal’in tek başına iktidarı artık bir zorunluluktur” ifadesini de içeren mesajlar, sosyal medyada da yeniymiş gibi paylaşıldı.

Yalçın’ın bugün paylaştığı ancak 2011 yılında sarf edilen sözler şöyle:

“Milliyetçiliğin yaşaması, Ülkücülüğün var olması, Türk milletinin ebediliği için hep bedel ödememiz gerekti, çileyi ve mahrumiyeti alt etmemiz icap etti. Kurşunla pes ettireceklerini sandılar, başaramadılar.
Ölümle tüketeceklerini hesap ettiler, güçleri yetersiz kaldı. Yağlı urganlarla sindireceklerini umdular, nefesleri yetmedi. Oyunlarla yolumuzdan çevirmeyi denediler, sonuç alamadılar. Tehditlerle doğru bildiklerimizden ödün istediler, vermedik.
Ne var ki bizi yok etmeye çalışanlar, üzerimize kinlerini kusanlar, Ülkücüyü hakir görenler her dönemde mağlubiyetin sillesiyle soluksuz kalmışlardır.
Bizlere yenilgi yaşatmak için ahlaksızca saldıranlar, nefretleriyle kardıkları çamuru bağrımıza sıçratmaya çabalayanlar başlarını Üç Hilal’in kudretine durmadan çarpmışlardır. Hedef olduk, ama yılmadık. İftiralara uğradık, ama yıkılmadık.