Bahçeli: Türkiye kaynarsa Berlin yanacaktır

Bahçeli: Türkiye kaynarsa Berlin yanacaktır
7 Mart 2017 11:26

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu Bahçeli konuşmasında MHP’nin neden 16 Nisan’da evet diyeceğini açıkladı. Ardından Almanya ile yaşanan krize geçen Bahçeli “Almanya’nın yolu yol değildir. Almanya Hayır cephesinde yerini almıştır da bizim haberimiz mi olmamıştır. PKK ile yatıp FETÖ ile mi kalmıştır’ diye konuştur.

 

 

 

Partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli konuşmasının girişini kadınlar gününe ayırdı. İşte Bahçeli’nin konuşmasından satırbaşları…

 

 

Türk kadını hayatın merkezinde bulunarak sosyal, siyasal, ekonomik faaliyetlere katılmıştır. Mesele siyasette kadın denilince yalnızca milletvekili seçilmesi adet haline gelmiştir.

Kadına şiddetin önüne geçilmemesi büyük bir kayıp ve ayıptır. Toplumsal bünyemiz ne acıdır ki kışkırtılmış erkeklikle bastırılmış kadınlık arasında sıkıştırılmıştır. Kadın en ağır saldırı ve cinayetlere maruz kalıyorsa ne adamlıktan ne hoşgörüden bahsedilemez.

2011 yılında imzalanmış 2014 de yürürlüğe giren İstanbul sözleşmesinde kadına yönelik şiddet insan hakkı ihlali ayrımcılıktır.

 

 

REFERANDUM

 

 

2012’de grup toplantımızda anlaşmıştık. Mili bekamız içten ve dıştan iki ateş altındadır. Bekamızı kurutanların dişini sökmektir. Beka oyuncak değildir, oyuncak değildir. Şaka değildir. Beka Türkiye’dir. Türkiye’nin maddi ve manevi kazanımlarıdır. Bu nedenler 16 Nisan’da Türkiye’nin bekası için evet diyeceğiz.

Komşu coğrafyalar kağıtlar gibi devrilmekte. Amaç Türklüğü son çoğrafyasından atmaktır.

 

 

ALMANYA KRİZİ

 

 

Türkiye kaynarsa Berlin yanacaktır, Türkiye kaybederse Londra kaosa yatacaktır. Nedir bu sözde gelişmiş ülkelerden çektiğimiz? Almanya, Hollanda, Avusturya’da Türkiye’de aleyhinde kararlar birbirini izlemektedir. Almanya’da yaşayan vatandaşlarımızı 16 Nisan referandumu için bilgilendirmek siyasi partilerin doğru olması gerekendir. Almanya bundan neden rahatsız olmuştur? Almanya bunu sabote ediyorsa bunu Türkiye düşmanlığı sayarız. Siyasi parti temsilcilerinin vatandaşlarımızla bir araya gelme arzusu Merkel’in tahammülsüzlüğünü kabartmıştır. Almanya hayır cephesinde yerini almıştır da bizim mi haberimiz yoktur. Almanya PKK ile yatıp FETÖ ile kalkmaktadır. Biz dün Türkiye’ye muhaliflerle eğilmedik, yine eğilmeyeceğiz. Almanya’nın yolu yol değildir, acilen dönmeldiir. Bu sözüm aynı zamanda Türkiye’ye şaşı bakan diğer ülkeler için de geçerlidir.